Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)

Tweede duel Kinheim vs. Pioniers opnieuw onbeslist
English
HAARLEM - Het tweede oefenduel tussen Corendon Kinheim en Vaessen Pioniers eindigde opnieuw in een gelijkspel. Het eerste treffen op zaterdag eindigde in 2-2, vandaag (zondag 22 maart) was de eindstand 3-3. Beide wedstrijden duurden zeven innings.


...Kevin Dirksen...
...2-run double...
(© Foto: Henk Seppen)
De wedstrijd van vandaag had een zelfde scoreverloop als op zaterdag. Pioniers nam wederom een vroege voorsprong (3-0), maar wist die niet vast te houden. Kinheim kwam langszij in de vierde inning.

Voor Pioniers was dit het derde gelijkspel op rij in het oefenseizoen.

Komend weekeinde speelt Kinheim twee wedstrijden tegen UVV, terwijl Pioniers deelneemt aan het jaarlijkse Van de Vegte Memorial Toernooi op het complex van de De Hazenkamp in Nijmegen.Vroeg in de wedstrijd kwam Pioniers tot een rally van drie punten op Kinheim-starter Glenn Wassink. Een honkslag en geraakt werper zorgden voor twee honklopers, waarna Kevin Dirksen goed contact had en met een tweehonkslag voor twee punten en een voorsprong voor Pioniers zorgde. Een hierna volgende honkslag leidde tot lopers op het eerste en derde honk. Even later scoorde Dirksen het derde punt voor de Hoofddorpers op een grounder van rookie Paul Brands, die vandaag het hele duel de catcher was voor Pioniers. Vorig seizoen speelde Brands in het juniorenteam van APPM Rabbits en won de Ron Fraser Award voor de meest veelbelovende jeugdspeler.

Veteraan Elton Koeiman startte voor Pioniers en gooide drie prima innings, maar kwam toen in de problemen in de vierde inning. Kinheim bereikte de honken en kwam tot scoren, wat resulteerde in een werperswissel. Swen Huijer nam het over, maar Kinheim wist uiteindelijk driemaal te scoren om de stand in balans te brengen.

In het restant van de wedstrijd konden beide ploegen geen punten meer toevoegen. Huijer gooide een puntloze vijfde inning, waarna Bayron Cornelisse Kinheim puntloos hield in de zesde en zevende slagbeurt. Voor Kinheim nam Nick Veltkamp het werpen over van Wassink en stond geen punten toe, net als David Bergman, die het duel afsloot voor de Haarlemmers.

(22 maart)

Compleet Programma Oefenseizoen
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.