Grand Slam * Stats & News
Updated: 27 april 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar)

Puntloze inning-streak Pioniers ten einde
English
VLEUTEN - Vaessen Pioniers bleef vanmiddag (zaterdag 25 april) ongeslagen door met 8-2 te winnen bij UVV.

Hoewel de ploeg de vijfde opeenvolgende overwinning boekte kwam er vandaag wel een einde aan hun puntloze-inning-streak. Pioniers begon het seizoen met vier shutouts en leek er vandaag opnieuw één aan toe te voegen, want de ploeg stond met 8-0 voor in de achtste inning. Maar toen, met één uit, scoorde UVV en dat was het eerste punt dat de Pionier-pitching moest toestaan na 43 puntloze innings.

(25 april)
Pioniers-starter Lars Huijer hield UVV puntloos in de zeven innings die hij gooide. Hij schakelde vier slagmensen met drie slag uit en stond vijf hits toe. De voormalige prof schakelde de eerste elf slagmensen op rij uit, waarna hij een honkslag tegen kreeg van Gilmer Lampe, die opschoof na een fout, maar UVV liet twee lopers achter.

In de vijfde gooide hij vier wijd op Sam van Dijck met twee uit en kreeg toen honkslagen tegen van Jamie Verheyleweghen en Norbert Jongerius. Van Dijck probeerde te scoren op de laatste klap, maar werd uitgeschakeld op de plaat.

Op dat moment stond Pioniers reeds met 4-0 voor. De ploeg scoorde het eerst punt in de eerste slagbeurt toen Dirk van 't Klooster het honk bereikte op een fout met twee uit en scoorde toen een nieuwe fout volgde op een honkslag van Mark-Jan Moorman.

De Venezolaanse starter Claudio Bavera kreeg geen grote problemen in de volgende drie innings, maar moest weer drie punten incasseren in de vijfde. Hij gooide vier wijd op lead-off hitter Daniel Fernandes, waarna een one-out single volgde van Dirk van 't Klooster. Vince Rooi volgde met een 2-run double, waarna ook Mark-Jan Moorman een honkslag sloeg, net als Quintin De Cuba die het volgende punt binnenbracht om er een 4-0 stand van te maken.

In de zesde voegde Pioniers het volgende punt toe op Kevin Noordzij, dankzij een RBI-single van Dirk van 't Klooster, maar de ploeg liet ook drie lopers achter.

De voorsprong werd opgevoerd naar 8-0 in de eerste helft van de achtste inning. Danny Rombley begon met een tweehonkslag en Dirk van 't Klooster sloeg een honkslag. Vince Rooi bracht hierna het eerste punt binnen via een opofferingsslag en de volgende twee kwamen tot stand toen Mark-Jan Moorman hierna een homerun sloeg.

In de 2e8 nam Sedley Karel de pitching over van Huijer en hij kreeg de eerste punt tegen die werden toegestaan door de Pioniers-pitching staff. Norbert Jongerius begon met een honkslag en Tony Enos kreeg vier wijd, waarna Gilmer Lampe een RBI-double liet noteren.

UVV scoorde het tweede punt in de negende op Swen Huijer na een grounder van Jongerius.UVV - Vaessen Pioniers 2-8
RHE
Vaessen Pioniers100031030-8141
UVV000000011-283
pitchers Pioniersinn.SOBBHRER
Lars Huijer, W (2-0)7415--
Sedley Karel1-1211
Swen Huijer1-2111
pitchers UVVinn.SOBBHRER
Claudio Bavera, L (0-2)534643
Kevin Noordzij2.1-1843
Gilian van Lith1.221---
Homerun: Pioniers: Mark-Jan Moorman (1)(8e,2-run,op Noordzij).
Box Score
Play-by-Play
Stand
Uitslagen
Programma
Rosters
Umpires: HP-Henny Jansen, 1B-Edwin Louisa, 3B-Efrem Silvania.
Official Scorer-Huub Nelissen.
Play-by-Play Scorer-Francis Speters.
Public Address Announcer-Wouter Baars.
Speeltijd-2:52 uur.

Game Notes:.
Weersomstandigheden bij aanvang: Halfbewolkt, 13,5° C, zuid-zuidwestelijke wind 19 kmu, luchtvochtigheid 83%.
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.