Grand Slam * Stats & News
Updated: 28 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto's: Stefan Müller & Walter Keller)

Game 2 Amsterdam Pirates vs. Regensburg eindigt in gelijkspel
English
REGENSBURG (Duitsland) - Na winst in de opener van de 3-game oefenreeks tegen Buchbinder Legionäre Regensburg op vrijdagavond met 11-8 kwam L&D Amsterdam Pirates terug van een achterstand in Game 2, die eindigde in een 2-2 gelijkspel.


...De deelnemende spelers aan het KidsCamp...
...samen met de Amsterdam-spelers...
(© Foto: Stefan Müller)
Op zaterdag verzorgden de spelers van Amsterdam eerst een honkbal-clinic voor jeugdspelers van 8 tot en met 16 jaar. Het succesvolle 'KidsCamp' vond plaats in de Arwin-Wolf-Baseball-Arena, de thuishaven van Regensburg Legionäre.

Later in de middag vormden de eerste vijf innings van de tweede wedstrijd tussen Amsterdam en Regensburg een interessant werpersduel. Amsterdam keek daarna tegen een 2-0 achterstand aan in de zesde inning, maar scoorde vervolgens een punt in de zevende en negende inning om langszij te komen. Besloten was dat er niet zou worden verlengd en dus eindigde het duel in een gelijkspel.

De 3-game series in Duitsland wordt zondag afgesloten als Amsterdam en Regensburg elkaar opnieuw ontmoeten vanaf 12:30 uur.

(28 maart)

Compleet Programma Oefenseizoen

...Michael Duursma, vandaag 2e honkman, in actie...
(© Foto: Walter Keller)
'Veteraan' pitcher Rob Cordemans startte voor Amsterdam Pirates, terwijl Mike Bolsenbroek de heuvel beklom voor Regensburg Legionäre. Een paar weken geleden maakten beiden deel uit van Team Europe, dat een 2-game series speelde tegen Samurai Japan in de Tokyo Dome in Japan. Cordemans startte de tweede wedstrijd van de Series, die met 6-2 werd gewonnen. Bolsenbroek gooide niet in de 2-game series. Amsterdam korte stop Michael Duursma en pitcher Kevin Heijstek maakten ook deel uit van Team Europe. Duursma speelde in het tweede duel, Heijstek kwam, net als Bolsenbroek, niet in actie.

Cordemans en Bolsenbroek hielden elkaar in balans in een interessant werpersduel in de eerste innings van de wedstrijd.

In de zesde inning nam Tom de Blok de pitching over van Cordemans en moest twee punten toestaan in de zesde inning, die werden geproduceerd door Ludwig Glaser en Kai Gronauer.

In de zevende inning werd David Mendelsohn de nieuwe werper voor Regensburg en hij moest het eerste Amsterdamse punt toestaan.

Regensburg (dat vandaag de bezoekende ploeg was) stond nog altijd met 2-1 voor in de tweede helft van de negende inning. David Brandt was de nieuwe werper geworden voor de Duitse ploeg en was één uit af van een overwinning, maar toen zorgde Kenny Berkenbosch met een honkslag voor het gelijkmakende punt.

(later meer)L&D Amsterdam Pirates - Regensburg Legionäre 2-2 (9 inn.)
RHE
Buchbinder Legionäre Regensburg (Duitsland)000002000-273
L&D Amsterdam Pirates000000101-270
pitchers Legionäreinn.SOBBHRER
Mike Bolsenbroek6......--
David Mendelsohn, H2......1..
David Brandt, BS1......1..
pitchers Piratesinn.SOBBHRER
Rob Cordemans5......--
Tom de Blok3......2..
Dennis Burgersdijk1......--
Stand
Uitslagen
Programma
Umpires: HP-. 1B-.
Scorer-.
Speeltijd-0:00 uur.Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.