Grand Slam * Stats & News
Updated: 29 maart 2015
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2015
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2015 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)

Regen resulteert in veel afgelastingen
English
ROTTERDAM / DORDRECHT / VLEUTEN / NIJMEGEN / HAARLEM - Hevige regen tijdens de nacht en in de ochtend resulteerde vandaag (zondag 29 maart) in onbespeelbare velden. Het was soms vrij koud op een aantal eerdere speeldagen, maar desondanks konden de teams in de voorgaande weken wel spelen. Maar vandaag maakte de regen spelen onmogelijk en daardoor zagen zeven van de acht Hoofdklasse-ploegen hun oefenwedstrijd afgelast worden.


...Veel regen vandaag...
(© Foto: Henk Seppen)
De enige Hoofdklasser die vandaag wel speelde was vice-kampioen L&D Amsterdam Pirates. In Duitsland sloot de Amsterdamse ploeg een 3-game series tegen Buchbinder Legionäre Regensburg af met een 3-2 overwinning in een 7-inning wedstrijd, waarna de ploeg 's avonds weer huiswaarts vloog.
Verslag van deze wedstrijd

Rond 10 uur in de ochtend werd besloten tot afgelasting van de drie wedstrijden van Dag 2 van het jaarlijkse MJFP Jan van de Vegte Memorial Tournament in Nijmegen. En daardoor kwamen Vaessen Pioniers, HCAW, het Belgische Brasschaat Braves en gastheer De Hazenkamp niet in actie. Een toernooi-winnaar werd niet aangewezen.

In Haarlem werd op de uit vier teams bestaande Haarlem Series op Dag 2 aanvankelijk begonnen met de eerste wedstrijd ondanks soms hevige regen. Dat duel, om de derde en vierde plaats tussen Onze Gezellen en RCH-Pinguïns, werd korte tijd later gestaakt. Toen werd ook besloten de finale te schrappen. DSS, dat dit seizoen in de Hoofdklasse debuteert, was één van de finalisten. De ploeg had moeten spelen tegen Sparks Haarlem.

In Rotterdam werd de tweede ontmoeting tussen regerend kampioen Curaçao Neptunus en de Duitse kampioen Solingen Alligators ook geschrapt.

In Vleuten zagen UVV en Corendon Kinheim ook hun tweede confrontatie worden afgelast. De eerste wedstrijd op zaterdag in Haarlem ging eveneens niet door vanwege een onbespeelbaar veld.

In Dordrecht werd de wedstrijd tussen Mampaey The Hawks en Twins niet gespeeld. Er wordt getracht deze wedstrijd opnieuw vast te stellen voor dinsdagavond, maar dat is nog niet bevestigd.

In het komende Paas-weekeinde nemen L&D Amsterdam Pirates, Corendon Kinheim en Vaessen Pioniers vanaf vrijdagavond deel aan het jaarlijkse In Memoriam Charles Urbanus Sr. Toernooi, samen met organisator HCAW in Bussum.

DSS is één van de deelnemende teams in het jaarlijkse J.C.J. Mastenbroek Tournament van Tex Town Tigers in Enschede.

Mampaey The Hawks neemt deel aan het Ringvaart Toernooi, dat wordt georganiseert door RCH-Pinguïns in Heemstede.

Curaçao Neptunus en UVV ontmoeten elkaar op zaterdag en zondag.

(29 maart)

Compleet Programma Oefenseizoen
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2015 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.