Grand Slam * Stats & News
Updated: 21 november 2014
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2014
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal & Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2014 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)


...Bob Bergkamp...
(© Foto: Henk Seppen)
Bob Bergkamp stopt als voorzitter KNBSB
English
NIEUWEGEIN - Bob Bergkamp, Voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond, treedt af, zo maakte de KNBSB vandaag (21 november) bekend.

Bergkamp kan de functie niet meer combineren met zijn werkzaamheden. In een persbericht meldt de KNBSB dat Bob Bergkamp heeft aangegeven zijn voorzitterschap tot zijn spijt te moeten beëindigen wegens zijn drukke werkzaamheden als wethouder in Breda. Bergkamp zal op woensdag 3 december voor de laatste keer deelnemen aan een vergadering van het bondsbestuur. Vice-voorzitter Frits Mulder zal daarna tijdelijk het voorzitterschap waarnemen.

De KNBSB bereidt nu een procedure voor om te komen tot de nieuwe invulling van het voorzitterschap. Dit zal op 13 december met de KNBSB-bondsraad worden besproken.

Bob Bergkamp werd op 27 maart 2010 voorzitter van de KNBSB. Destijds was hij één van de kandidaten die werden voorgedragen door het uit drie personen bestaande interim-bestuur, dat in november 2009 was aangesteld, nadat de vorige bestuursleden waren afgetreden.

In het verlende was Bergkamp een zeer gerespecteerde honkbal-scheidsrechter, die verschillende jaren wedstrijden leidde in de Hoofdklasse. Hij was ook een internationaal umpire en nam deel aan verschillende grote internationale evenementen. Nadat hij stopte als scheidsrechter ging Bergkamp verder in de politiek, maar keerde vier jaar geleden weer terug naar de KNBSB om bestuursvoorzitter te worden.

(21 november)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2014 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.