Grand Slam * Stats & News
Updated: 11 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Verlies voor Van den Hurk
English
NORFOLK, Virginia (USA) - Werper Rick van den Hurk kreeg woensdagavond vijf honkslagen te verwerken en stond vier punten toe (allen verdiend) in zes innings in zijn zevende start van het seizoen voor de Norfolk Tides.

De Tides verloren met 4-2 van de Syracuse Chiefs (Washington Nationals) en dat betekende dat Van den Hurk zijn vijfde verlies op zijn naam kreeg. De rechtshander staat nu op 2-5.

In de derde inning gooide Van den Hurk vier wijd met één uit en gaf daarna nog een vrije loop weg met twee uit. Beide lopers scoorden daarna op een hiernavolgende tweehonkslag van Michael Aubrey.

De Chiefs voegden twee runs toe in de zesde inning. Van den Hurk kreeg toen drie opeenvolgende honkslagen tegen en dat leidde tot een punt. Het volgende punt werd even later gescoord toen de volgende slagman in een dubbelspel sloeg.

Norfolk pakte twee runs terug in de achtste inning toen Blake Davis een 2-run homerun sloeg met één uit.

Na zes inning werd Van den Hurk vervangen. Omdat Norfolk niet meer in staat was het duel in eigen voordeel om te draaien sloot Van den Hurk het duel af als verliezende werper.

Van den Hurk kon het in dit duel niet opnemen tegen landgenoot Roger Bernadina, die het seizoen begon bij de Chiefs. Afgelopen zaterdag werd Bernadina opgeroepen door de Washington Nationals in het Major League-team, nadat outfielder Rick Ankiel op de 15-day Disabled List was geplaatst. Op dezelfde dag sloeg Bernadina 2-uit-4 en scoorde eenmaal vs. de Florida Marlins en was vervolgens 0-uit-4 met twee strikeouts op zondag vs. de Marlins. Dinsdag sloeg de outfielder 0-uit-3 met een vrije loop en scoorde tweemaal van de Atlanta Braves. Bernadina was net teruggekeerd naar Syracuse, nadat hij al op 26 april was opgeroepen door de Nationals. Hij speelde toen in de Major League-ploeg op 26 en 27 april, waarna hij op 28 april weer werd teruggestuurd naar Syracuse.

(11 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.