Grand Slam * Stats & News
Updated: 12 juni 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Van den Hurk wint derde wedstrijd
English
DURHAM, North Carolina (USA) - Rick van den Hurk heeft zijn derde wedstrijd van het seizoen gewonnen als startende werper voor de Norfolk Tides, het Triple-A team van de Baltimore Orioles. Vrijdagavond was de rechtshander de geplande starter voor het thuisduel tegen de Pawtucket Red Sox (AAA Boston Red Sox), maar dat duel werd na lang wachten afgelast vanwege de regen. Zaterdagavond was de ploeg in Durham voor de openingswedstrijd van een series tegen de Durham Bulls (AAA Tampa Bay Rays) en Van den Hurk's start was opgeschoven naar deze wedstrijd. Maar daar regende het opnieuw. Maar na een wachttijd van ruim drie uur begon het duel uiteindelijk en won Norfolk met 5-4. De wedstrijd begon om 22:14 uur en eindigde ruim na middernacht om 00:50 uur op zondagochtend.

Van den Hurk gooide zes innings, waarin hij 97 worpen (59 slag) afleverde. De rechtshanders had twee strikeouts, gooide eenmaal vier wijd en kreeg drie punten en vijf hits tegen, waaronder twee homeruns. Van den Hurk staat nu op 3-7. In zijn laatste twee starts had hij een 'no-decision'.

Van den Hurk kreeg de steun van drie punten in de eerste inning toen Josh Bell een 3-run homerun sloeg met twee uit. In de 2e5, met één uit kreeg Van den Hurk back-to-back homeruns tegen van Chris Carter en Jose Lobaton. Norfolk reageerde met twee eigen punten in de zesde op back-to-back doubles van Rhyne Hughes en Nick Green. Met een 5-2 voorsprong kreeg Van den Hurk nog een derde punt van Durham tegen in de zesde inning.

In de achtste inning voegde Durham nog een punt toe, maar daar bleef het bij voor de ploeg die zaterdagochtend pas om half 8 terugkeerde na een nachtelijke busreis vanuit Allentown, waar men de avond ervoor had gespeeld tegen de Lehigh Valley IronPigs. Norfolk arriveerde ook 's morgens vroeg na de afgelasting van de avond ervoor.

(12 juni)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.