Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 april 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Tweede verlies Van den Hurk
English
DURHAM, North Carolina (USA) - Rechtshander Rick van den Hurk gooide donderdagavond 5 1/3 inning in zijn tweede start van het seizoen voor de Norfolk Tides (Triple-A Baltimore Orioles), maar kreeg zijn tweede verlies op zijn naam. Van den Hurk kwam tot zes strikeouts, maar kreeg ook zes hits tegen, waaronder een homerun en vier punten in een 4-0 nederlaag bij de Durham Bulls (Triple-A Tampa Bay Rays).

In de eerste inning kreeg Van den Hurk een lead-off single tegen op zijn tweede worp op Desmond Jennings, waarna zijn volgende pitch eindigde in een wilde worp, gevolgd door een RBI-single van Justin Ruggiano, die de stand op 1-0 bracht. Van den Hurk had later in de inning nog een wilde worp, maar kreeg daarna de steun van een dubbelspel die de beurt afsloot.

In de tweede gooide hij vier wijd op lead-off hitter Russ Canzler, waarna twee fouten werden gemaakt op een double play-grounder, resulterend in lopers op het tweede en derde honk. Een grounder zorgde daarna voor 2-0.

In de derde kreeg Van den Hurk drie honkslagen op rij tegen die leidden tot Durnham's derde punt. Na de zesde inning te zijn begonnen met een strikeout kreeg hij een homerun tegen van Canzler, die de stand opvoerde naar 4-0 en het einde betekende voor Van den Hurk.

Verder op donderdagavond speelde Roger Bernadina in zijn eerste duel van het seizoen voor de Syracuse Chiefs (Triple-A Washington Nationals), nadat hij de eerste week van het seizoen had gemist vanwege familie-omstandigheden. De Chiefs wonnen met 3-2 vs. de Pawtucket Red Sox (Boston Red Sox) en scoorden het winnende punt in de 2e9. Bernadina kwam in de zesde inning in het duel als pinch-runner en scoorde toen de gelijkmaker (2-2). De winst kwam nadat de voorgaande twee wedstrijden waren verregend.

Outfielder Greg Halman is momenteel geblesseerd en is door de Tacoma Rainiers (Triple-A Seattle Mariners) op de 7-day Disabled List geplaatst. Tot nu toe speelde Halman in vier wedstrijden en sloeg .231 (3-uit-13) met twee doubles, twee runs en een RBI.

(14 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.