Grand Slam * Stats & News
Updated: 15 maart 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Loek van Mil naar Double-A
English

...Loek van Mil...
...als pitcher in Single-A...
...bij de Beloit Snappers...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
TEMPE, Arizona (USA) - Werper Loek van Mil is vandaag (15 maart) ingedeeld in het team van de Arkansas Travelers, het Double-A team van de Los Angeles Angels of Anaheim. Net als bij Halman de dag ervoor werd Van Mil met een optie teruggestuurd naar het Double-A team, zodat hij op elk moment door de Angels kan worden opgeroepen voor het Major League-team.

Van Mil stond tijdens deze Spring Training op het 40-man roster van de Angels en nam deel aan één officiële wedstrijd. Op 10 maart kwam hij in relief op de heuvel in een split-squad game tegen de Kansas City Royals als de vijfde werper voor de Angels en de vervanger van Francisco Rodriguez. Na zeven complete innings stonden de Angels met 3-2 voor toen Van Mil werd ingebracht in de eerste helft van de achtste inning. Jamie Romak, de eerste slagman die hij tegenover zich kreeg, werd uitgevangen, maar daarna bereikte volgende slagman Nick Van Stratten het honk na een fout. De honken kwamen vol toen Van Mil vier wijd gooide op David Lough en Brett Carroll. Hierna kreeg de ruim 2 meter lange 26-jarige rechtshander een honkslag tegen van Mike Moustakas die de Royals twee punten en een 4-3 voorsprong opleverde. Van Mil, die een Blown Save op zijn naam kreeg, werd hierna vervangen en werd uiteindelijk de verliezende werper.

Vorig jaar, zijn vijfde als prof, startte Van Mil het seizoen in de organisatie van de Minnesota Twins gooide in drie wedstrijden voor het Single-A team en 23 voor het Double-A team. In deze wedstrijden was Van Mil 1-2, had een ERA van 6.37 en kwam tot 21 strikeouts in 29 2/3 inning. Eind augustus werd Van Mil geruild naar de Los Angeles Angels of Anaheim, waar hij nog in één wedstrijd gooide voor hun Double-A team.

(15 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.