Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Van den Hurk gooit sterk, maar opnieuw verlies
English
NORFOLK, Virginia (USA) - Zondagavond gooide Rick van den Hurk acht solide innings, had vijf strikeouts en stond slechts vier honkslagen toe, maar stond desondanks opnieuw met lege handen, want de Norfolk Tides verloren met 2-1 van de Louisville Bats (Cincinnati Reds). Norfolk sloeg ook maar vier honkslagen op Louisville-starter Chad Reineke, die eveneens acht innings gooide.

Beide ploegen scoorden in de eerste inning. Van den Hurk kreeg een lead-off homerun tegen van Zack Cozart, maar schakelde daarna negen slagmensen op rij uit, voordat hij een lead-off single tegen kreeg in de vierde slagbeurt. Hierna schakelde Van den Hurk opnieuw negen spelers op rij uit.

Norfolk kwam langszij in de 2e1, maar dat was hun enige punt. In de zevende inning kreeg Van den Hurk een lead-off single tegen van Juan Francisco, die daarna scoorde op een one-out double van Jeremy Hermida.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Van den Hurk het duel op zaterdag zou begonnen, maar in plaats daarvan startte, Mitch Atkins, die net was opgeroepen vanuit Double-A. Hierdoor kon de confrontatie met Dontrelle Willis (die startte voor Louisville) niet doorgaan. In 2007 waren Van den Hurk en Willis teamgenoten toen de twee in de Major League speelden voor de Florida Marlins. Norfolk won het duel met 8-6, terwijl Willis het duel na twee innings verliet vanwege een blessure.

(22 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.