Grand Slam * Stats & News
Updated: 24 juli 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Vijf nederlagen op rij voor Rick van den Hurk
English
NORFOLK, Virginia (USA) - Sinds hij op 22 juni de winnende werper was heeft werper Rick van den Hurk vijf starts gemaakt, maar was telkens de verliezende werper in elk van die optredens. Tot nu toe dit seizoen startte Van den Hurk 19 wedstrijden en gooide 110 2/3 inning. De rechtshander heeft 63 strikeouts, gaf slechts 28 vrije lopen weg, maar kreeg ook 105 honkslagen (waaronder 18 homeruns) en 67 punten (60 verdiend) tegen. Op het moment staat hij op 5-12 met een 4.88 ERA.

Na zijn winst op 22 juni vs. de Scranton/Wilkes-Barre Yankees startte Van den Hurk vijf dagen later vs. Buffalo Bisons, gooide zes innings, kreeg negen hits tegen en was de verliezende werper. Zijn volgende optreden kwam op 2 juli thuis vs. Charlotte Knights. Hij gooide opnieuw zes innings, has zes strikeouts en kreeg slechts vier hits (waaronder twee homeruns) tegen, maar stond toch weer met lege handen.

Op 7 juli startte Van den Hurk vs. Durham Bulls, gooide zeven innings, maar kreeg zeven hits, waaronder drie homeruns, tegen en was opnieuw de verliezende werper.

Een week later, op 14 juli, gooide Rick zes innings in zijn start vs. Gwinnett Braves en kreeg vier hits tegen, maar leed opnieuw een nederlaag. Hierna, op 19 juli, was hij de verliezende werper in zijn vijfde opeenvolgende start, dit keer vs. Toledo Mud Hens en kreeg vijf hits (twee homeruns) tegen in 6 1/3 inning.

Rick van den Hurk start zijn volgende wedstrijd voor de Norfolk Tides vanavond (zondag) op eigen veld vs. de Gwinnett Braves in Game 2 van een double-header. De wedstrijd van zaterdag tussen de Tides en Braves werd na één inning onderbroken vanwege regen. Er volgde een opschorting van het naar vandaag, want het duel wordt in de tweede inning hervat als eerste wedstrijd van een double-header, gevolgd door de reguliere wedstrijd. Vastgestelde double-headers in de minor league bestaan uit slechts zeven innings per wedstrijd, maar de eerste (inhaal)wedstrijd zal uit negen innings bestaan, terwijl de tweede wedstrijd (Rick's duel) een 7-inning duel zal zijn.

(24 juli)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.