Grand Slam * Stats & News
Updated: 24 juli 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Van den Hurk eindigt 'losing streak'
English
NORFOLK, Virginia (USA) - Rick van den Hurk heeft zondagavond zijn 5-game losing streak afgesloten, want hij was de winnende werper in Game 2 van een double-header vs. de Gwinnett Braves.

De Norfolk Tides begonnen eerst waar zaterdag de eerste wedstrijd was gestopt. Dat duel werd na één inning onderbroken vanwege regen en opgeschort naar de volgende dag. En dus werd het duel zondag hervat in de tweede inning en won Norfolk uiteindelijk met 6-5.

Hierna volgde de reguliere wedstrijd. In plaats van de normale negen innings werd dit een 7-inning duel, omdat het deel uitmaakte van een double-header. Wedstrijden van vastgestelde double-headers in de minor leagues duren slechts zeven innings. Omdat de openingswedstrijd een inhaalduel was duurde die ontmoeting wel negen innings.

Norfolk opende de score in de eerste inning, maar Gwinnett kwam langszij in de derde. De Tides hernamen de leiding door tweemaal te scoren in de vijfde inning, waardoor het 3-1 werd en dat was ook de eindstand.

Van den Hurk gooide zes innings, had vier strikeouts, gaf twee vrije lopen weg en kreeg vijf hits tegen. De rechtshander staat nu op 6-12.

(24 juli)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.