Grand Slam * Stats & News
Updated: 30 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Nog zes dagen om te stemmen voor de All Star Game
English
NIEUWEGEIN - Er zijn nog zes dagen om een stem uit te brengen op uw/jouw favoriete spelers voor de komende All Star Game, die zal plaatsvinden op zondag 19 juni op Sportpark 'De Paperclip', het thuisveld van UVV in Utrecht.

De stemprocedure werd op 8 mei geactiveerd voor aanvang van de wedstrijd tussen UVV en Vaessen Pioniers door Hoofd Coaches Royce Holder (UVV) en Robert Klaver (Pioniers).

Op de website van de 2e All Star Game kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete spelers op de verschillende posities. De stemprocedure wordt op 5 juni afgesloten.

Net als vorig jaar staan Team North en Team South tegenover elkaar. Team North wordt samengesteld uit spelers van L&D Amsterdam Pirates, Vaessen Pioniers, Corendon Kinheim en Mr. Cocker HCAW. Team South wordt gevormd door spelers van ADO, DOOR Neptunus, Sparta-Feyenoord en UVV. Team North staat onder leiding van Hoofd Coach Eelco Jansen (Kinheim), terwijl Team South wordt gecoached door Jan Collins (Neptunus).

De populaire zangeres Hind, die de finale bereikte van de eerste editie van Idols, zal op All Star Day optreden. In 2004 ontving ze de Edision voor haar debuutalbum 'Summer All Over Agan', dat de top-10 bereikte. In 2008 vertegenwoordigde Hind Nederland op het Eurovisie Songfestival.

(30 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.