Grand Slam * Stats & News
Updated: 31 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Startende werpers komende series
English
DEN HAAG / HOOFDDORP / BUSSUM / ROTTERDAM / HAARLEM / UTRECHT - Donderdagmiddag begint de volgende 3-game series in de Hoofdklasse, gevolgd door wedstrijden op zaterdag en zondag. De meeste startende werpers voor deze wedstrijden zijn inmiddels weer bekend.

Koplopers DOOR Neptunus en L&D Amsterdam Pirates hebben geen competitiewedstrijden op het programma staan, want zij nemen vanaf woensdag deel aan de Europa Cup Toernooien. Neptunus opent woensdagmiddag vs. T&A San Marino (San Marino) in Parma (Italië), terwijl Amsterdam op het eigen veld het toernooi organiseert en woensdagavond Heidenheim Heideköpfe (Duitsland) ontmoet.

Hieronder de starters voor de komende series, maar uiteraard kunnen die op een wedstrijddag altijd nog wijzigen.

Stand & ProgrammaADO vs. Sparta-Feyenoord
ADO (2-19) begint met dezelfde starters als afgelopen weekeinde, maar wijzigde opnieuw de volgorde. Afgelopen weekeinde liep ADO in drie wedstrijden tegen een sweep aan tegen DOOR Neptunus.

Sparta-Feyenoord (6-15) wees dezelfde rotatie aan als afgelopen weekeinde toen het twee van de drie wedstrijden won vs. Mr. Cocker HCAW.

Startende Werpers
LHP Jurandy Girigori (1-7)
RHP Quincy Lambertina (1-2)
LHP Nick Martin (0-7)
Game 1
Game 2
Game 3
RHP Ruderly Manuel (1-4)
RHP Bobby Carrington (1-5)
LHP Gregory Gustina (2-4)Vaessen Pioniers vs. Corendon Kinheim
Vaessen Pioniers (12-9) wees dezelfde starters aan voor Game 1 en Game 2 als in voorgaande weken, maar wees een nieuwe 3 starter aan voor de komende series, namelijk RHP Mika de Lincel. Afgelopen weekeinde won Pioniers één van de drie wedstrijden vs. L&D Amsterdam Pirates.

Corendon Kinheim (16-5) gebruikte dezelfde rotatie als in voorgaande weken. Afgelopen weekeinde won Kinheim driemaal van UVV.

Catcher Jason Halman is terug van zijn enkelblessire en zal mogelijk twee van de drie komende wedstrijden weer catchen. Aan de andere kant blijft 1B Bryan Engelhardt een vraagteken, omdat hij nog altijd last heeft van zijn kuitblessure. Afgeleopen weekeinde viel opnieuw een speler uit, want Onno Jansen blesseerde zijn enkel bij een sliding en zijn status is onzeker voor de komende series. Hoofd Coach Eelco Jansen stelde dat hij hierdoor mogelijk drie verschillende en onervaren linksvelders zal inzetten in de komende series.

Startende Werpers
LHP Conrad Orman (2-4)
RHP Eddie Aucoin (5-1)
RHP Mika de Lincel (1-0)
Game 1
Game 2
Game 3
RHP David Bergman (5-0)
RHP Duko Jansen (3-1)
LHP Nick Veltkamp (4-1)Mr. Cocker HCAW vs. UVV
Mr. Cocker HCAW (6-15), dat afgelopen weekeinde twee van de drie wedstrijden verloor van Sparta-Feyenoord, moet nog een startende rotatie aankondigen voor de komende reeks. Dinsdagavond veranderde de ploeg van Hoofd Coach, want het brak met Bill Froberg, die werd opgevolgd door zijn Assistent Ronald Jaarsma en die zal de ploeg de rest van het seizoen leiden.

UVV (7-13) gebruikt dezelfde rotatie als afgelopen weekeinde, waarin het driemaal verloor van Corendon Kinheim.

Startende Werpers
to be announced
to be announced
to be announced
Game 1
Game 2
Game 3
RHP Timo van Ancum (0-3)
RHP Orlando Yntema (3-3)
RHP Jurjen van Zijl (2-4)

(31 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.