Grand Slam * Stats & News
Updated: 8 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Jong Oranje verslaat Twins!
English
OOSTERHOUT - Het Jong Oranje Softbal Team won zondag de eerste wedstrijd van het seizoen en versloeg Twins met 5-4 in een 'come-from-behind' overwinning. De ploeg was de dag begonnen met een 12-5 verlies.

In de opener, met een 6-0 achterstand na twee innings, kwam Jong Oranje tot een rally van vijf punten in de derde slagbeurt, maar hierna voegde Twins zes punten toe om de stand op 12-5 te brengen.

In Game 2 nam Twins een 1-0 voorsprong in de derde inning op een inside-the-park-homerun van Fabienne van Uden en had hierna een 4-0 voorsprong na vier innings. Maar in de vijfde inning scoorden Cindy van der Zanden en Lueji Petchkovsky Morais beiden met twee uit toen een fout werd gemaakt op een klap van Rosanne de Vries. In de zevende inning zorgden dezelfde drie speelsters voor een gelijke stand met twee uit toen de eerste twee scoorden op een driehonkslag van Rosanne de Vries en werd een verlenging afgedwongen. In de achtste, nadat Twins twee loopsters had achtergelaten, won Jong Oranje het duel. Tie-break loopster Kimberly Jones scoorde toen op een one-out single van NoŽmie Brandjes.

(later meer)

(8 mei)

Stand & Programma


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.