Grand Slam * Stats & News
Updated: 28 februari 2019
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2019
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2019 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)

Eerste oefenwedstrijd honkbal op zaterdag bij goed weer
English

AMSTERDAM - Het oefenseizoen in de Hoofdklasse begint komende zaterdag (2 maart) met één wedstrijd. Wanneer de weersomstandigheden gunstig zijn zal HCAW op eigen veld in Bussum spelen tegen hun tweede team. De twee ploegen hebben ook voor zondag een wedstrijd op de agenda staan. Voor het weekeinde zal worden besloten of er wel of niet wordt gespeeld en op welke dag. En wanneer het weer acceptabel is zou er zelfs op beide dagen gespeeld kunnen worden.

...Eerste oefenwedstrijd op zaterdag?...
(© Foto: Henk Seppen)
HCAW is de enige Hoofdklasse-ploeg die komen weekeinde zal spelen.

In de voorgaande dagen was het weer uitstekend met recordzettende temperaturen. HCAW probeerde zelfs afgelopen weekeinde een westrijd te spelen, maar omdat dat op korte termijn geregeld moest worden lukte dat niet. Vooruitkijkend wordt wat regen verwacht in de nacht van donderdag op vrijdag, maar verder zal het op vrijdag vrijwel droog, maar wel bewolkt zijn. Voor het weekeinde worden wat perioden met regen verwacht met een sterke wind in de kustgebieden.

Een week later, in het weekeinde van 9 en 10 maart, staan er elf wedstrijden op het programma, waaraan wordt deelgenomen door zeven van de acht Hoofdklasse-teams. Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam Pirates, die vorig jaar tegenover elkaar stonden in de Holland Series, ontmoeten elkaar dan op zaterdag en zondag.

HCAW en Twins Oosterhout hebben twee internationale wedstrijden op het schema staan. HCAW speelt dan tegen Solingen Alligators uit Duitsland, terwijl Twins zal spelen tegen het Belgische Hoboken Pioneers.

DSS zal een double-header spelen op zondag tegen twee verschillende teams, Overgangsklasser RCH-Pinguïns en Quick Amersfoort. Op zaterdag speelt Quick op eigen veld tegen RCH-Pinguïns.

Meerlease Pioniers zal volgende week in actie komen tegen hun tweede team Omron Pioniers op zaterdag en zondag.

Silicon Storks speelt nog geen wedstrijden op 9 en 10 maart, maar heeft dan een tweedaags trainingskamp op hun thuisveld in Den Haag.

Complete Programma's Oefenseizoen, Reguliere Competitie en Meer

Voorlopige Rosters Hoofdklasse per 28 februari

(28 februari)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2019 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.