Grand Slam * Stats & News
Updated: 4 september 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


ADO neemt 2-0 voorsprong in Play-Down
English
ALMERE - ADO nam zaterdagavond een 2-0 voorsprong in hun best-of-five Play-Down reeks vs. Almere Magpies na een 1-0 shutout-zege.

Het enige punt in de wedstrijd werd gescoord in de tweede inning. Michel Korzeniewski opende met een honkslag, maar ging gedwongen uit na een grounder van Frans Richardson. Met twee uit stal Richardson het tweede honk, waarna Remco Seitzinger vier wijd kreeg. Richardson scoorde even later toen Anthony Vrolijk volgde met een honkslag.

Bobby Carrington gooide het gehele duel voor ADO, had elf keer drie slag en stond slechts drie honkslagen toe. Carrington domineerde, want hij schakelde tussen de tweede en achtste inning 21 van de 23 slagmensen uit die hij tegenover zich kreeg. Almere's enige scoringskansen kwamen in de eerste en negende slagbeurten, waarin de ploeg beide keren twee lopers achterliet.

In de negende opende Wesley Bernardus met een honkslag en schoof op na een opofferingsstootslag van Jason Orman. Hierna kreeg Giovanni Samboe opzettelijk vier wijd en werd daarna uitgeschakeld na een grounder van pinch-hitter Churandy La Cruz, maar die bracht wel Bernardus naar het derde honk. Carrington sloot de wedstrijd daarna af met drie slag voor Joey Berkenbosch.

(4 september)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.