Grand Slam * Stats & News
Updated: 4 november 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Marines nemen voor derde keer leiding in Japan Series
English
CHIBA (Japan) - Op donderdag namen de Chiba Lotte Marines voor de derde keer de leiding in de Japan Series door met 10-4 te winnen van de Chunichi Dragons.


...Tae-Kyun Kim...
In de eerste helft van de eerste inning namen de Dragons aanvankelijk 1-0 voorsprong op de Amerikaanse starter Hayden Penn, maar hierna kwamen de Marines tot een rally van vier punten in de eigen eerste slagbeurt op starter Kenichi Nakata, die 13 honkslagen en negen punten moest incasseren in de vijf innings die hij gooide. Met de honken vol en één uit bezorgden een 2-run double van Toshiaki Imae en RBI-singles van Kazuya Fukuura en Tae-Kyun Kim (die 4-uit-4 sloeg) de Marines een 4-1 voorsprong.

In 2000 nam Kim met de nationale jeugdploeg van Zuid-Korea deel aan het Wereldkampioenschap voor Junioren in Edmonton (Canada), dat toen de wereldtitel veroverde. In 2001 maakte hij zijn professionele debuut als speler van de Hanwha Eagles in de profcompetitie van Zuid-Korea waar hij tot en met vorig jaar speelde.

In de vierde inning sloeg Saburo Omura een 2-run homerun om de voorsprong op te voeren naar 6-1, terwijl rookie Ikuhiro Kiyota 2-uit-4 sloeg en nog twee RBI's toevoegde.

Tony Blanco homerde tweemaal en had drie RBI's voor de Dragons.

(4 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.