Grand Slam * Stats & News
Updated: 6 augustus 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Voogd stapt op als ADO-coach
English
DEN HAAG - Leo Voogd is met onmiddellijke ingang gestopt als Hoofd Coach van ADO. Assistent Coach Michael Martha zal de ploeg in het restant van het seizoen leiden.


...Leo Voogd...
(© Photo: Henk Seppen)
Op het moment dat het seizoen werd onderbroken voor de internationale toernooien stond ADO op de zevende plaats met een 9-27 'record' en één gelijkspel. Voogd werd in oktober 2008 benoemd tot Hoofd Coach van ADO en sloot de competitie vorig jaar af op een zevende plaats met een 10-31 'record' en één gelijkspel. Hierdoor moest ADO het in de eerste ronde van de Play-Downs opnemen tegen Mr. Cocker HCAW en verloor deze best-of-five met 3-2. Hierna stelde ADO de Hoofdklasse-plek voor dit jaar veilig door een best-of-five tegen MediaMonks RCH met 3-2 te winnen.

Voogd, die eerder coach was bij ondermeer Schiedam, stelt dat 'financiële zaken' de voornaamste redenen zijn voor zijn beslissing te stoppen. Voogd is de tweede Hoofd Coach die dit seizoen bij een ploeg vertrekt. Eerder kwam het tot een breuk tussen Bernie Beckman en Konica Minolta Pioniers.

(6 augustus)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.