Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 september 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Halman 3 hits, winnende punt in Finale-opener!
English
MEMPHIS, Tennessee (USA) - Profhonkballer Greg Halman sloeg dinsdagavond 3-uit-4 en scoorde wat het winnende punt punt zou zijn in een 5-3 overwinning van de Tacoma Rainiers (Triple-A team van de Seattle Mariners) vs. de Memphis Redbirds (St. Louis Cardinals) in de opener van de best-of-five kampioensfinale in de Pacific Coast League. Game 2 wordt woensdag gespeeld.

Het in eigen stadion uitspelende Memphis nam een 1-0 voorsprong in de tweede inning toen Amaury Cazana opende met een tweehonkslag en scoorde na een honkslag van Donovan Solano, maar in de tweede helft van de tweede inning scoorde Tacoma tweemaal. David Winfree begon met een honkslag, waarna Justin Smoak volgde met een homerun om de stand op 2-1 te brengen. Maar in de vierde scoorde Memphis twee keer om de stand weer op 3-2 in eigen voordeel om te draaien. Met één uit sloeg Ruben Gotay een tweehonkslag en scoorde op de hiernavolgende honkslag van Tony Cruz, die daarna zelf scoorde toen volgende slagman Donovan Solano eveneens een honkslag sloeg. In de 2e4 bracht Tacoma de stand weer in evenwicht toen Mike Wilson begon met een homerun.

In de vijfde scoorde Tacoma nog twee punten om een 5-3 voorsprong te nemen en dat werd ook de eindstand. Met één uit sloeg Greg Halman toen zijn derde honkslag in drie beurten. In de eerste inning sloeg hij ook een honkslag met één uit, maar ging toen uit in een dubbelspel. In de derde opende Halman met een line drive infield-hit richting kort. Er volgde toen een succesvolle pick-off, maar Halman wist het eerste honk weer veilig te bereiken toen de run-down niet goed werd uitgevoerd. Hierna volgden drie nullen en bleef Halman achter. In de vijfde sloeg Halman zijn derde honkslag en zou dit keer scoren. De honken kwamen vol toen ook Matt Mangini een honkslag sloeg en David Winfree vier wijd kreeg. Na een werperswissel scoorde Halman het leidende punt toen Justin Smoak een honkslag sloeg. Een opofferingsslag van Mike Wilson bracht de stand daarna op 5-3.

(14 september)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.