Grand Slam * Stats & News
Updated: 15 september 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Halman homert in tweede zege van Tacoma!
English
MEMPHIS, Tennessee (USA) - Greg Halman sloeg woensdagavond een homerun voor de Tacoma Rainiers in Game 2 van de Pacific Coast League finale vs. de Memphis Redbirds, de kampioen van vorig jaar. Tacoma won met 11-7 en is nu één overwinning af van de titel. De reeks wordt vrijdagavond voortgezet.

Tacoma opende met vier onverdiende punten met twee uit in de eerste inning. Met één uit sloeg Greg Halman een honkslag om de rally te beginnen, want de honken kwamen hierna vol te staan na een fout en een honkslag. Halman scoorde hierna het eerste punt op vier wijd met volle honken voor Justin Smoak, waarna twee runs volgden na een honkslag van Mike Wilson en een andere op een honkslag van Tug Hulett.

Nadat Memphis twee runs scoorde in de tweede inning na een 2-run double van Tony Cruz pakte Tacoma de punten gelijk terug in de tweede helft van de tweede inning toen Halman een 2-run homerun sloeg, nadat Dustin Ackley was begonnen met een honkslag. Even later homerde ook Mike Carp en bracht de stand op 7-2.

Het werd een wedstrijden met veel punten, honkslagen en homeruns. In de derde sloeg Mark Hamilton een 2-run homerun voor Memphis, waarna Tug Hulett een solo-homerun sloeg Tacoma in de 2e3. In de 2e4 homerden ook David Winfree (solo) en Mike Wilson (2-run) voor Tacoma.

Tacoma kwam tot 15 honkslagen, waaronder drie van David Winfree. Halman sloeg 2-uit-5, scoorde tweemaal en had twee RBI's.

(15 september)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.