Grand Slam * Stats & News
Updated: 19 oktober 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Oefenduel Oranje vs. Taiwan afgelast
English
TAIPEI - De tweede oefenwedstrijd van het Nederlands Honkbal Team in Taiwan is afgelast vanwege hevige regen. Dinsdagavond had de ploeg van Manager Jim Stoeckel moeten spelen tegen gastland Taiwan, nadat 's middags het oefenduel tussen Japan en Cuba op het programma stond.

Echter, vanwege hevige regen, die de gehele dag aanhield, zijn beide wedstrijden afgelast. De regen is afkomstig van de uitlopers van Super Tyfoon Megi, die de Filippijnen is gepasseerd en momenteel boven de Chinese Zee ligt op weg richting Chinese kust. De uitlopers bestrijken echter ook geheel Taiwan, waardoor de komende dagen meer regen wordt verwacht. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat ook de twee oefenwedstrijden van woensdag worden afgelast. Woensdagmiddag moet Oranje spelen vs. Cuba, terwijl Taiwan 's avonds Japan ontmoet.

Oh, overigens is het zuidoosten van Taiwan getroffen door een lichte aardbeving. Om 15:19 uur vandaag werd er een aardbeving met een kracht van 3.9 gevoeld west-zuid-west van de stad Taitung City. Taiwan heeft vrijwel dagelijks te maken met dit soort milde aardbevingen.

Aanstaande zaterdag opent het Nederlands Team de Intercontinental Cup vs. ItaliŽ in Taichung, als het weer tenminste gunstig is.

(19 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.