Grand Slam * Stats & News
Updated: 27 oktober 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Ab de Boer volgt Paul Nanne op bij Rabbits
English
HAARLEM - Ab de Boer is de opvolger van Paul Nanne als Hoofd Coach van het Juniorenteam van APPM Rabbits, dat onderdeel is van Baseball Academy Kennemerland. De aanstelling van de 56-jarige De Boer werd woensdagavond bekend gemaakt.


...Ab de Boer...
(© Foto: Rabbits)
Paul Nanne wordt volgend seizoen Hoofd Coach van Overgangsklasser DSS, zoals op 11 oktober werd bevestigd. Nanne leidde het juniorenteam van de Rabbits in 2009 en 2010. DSS is partner van Baseball Academy Kennemerland, dat de thuiswedstrijden speelt op het veld van de Haarlemse club naast het Pim Mulier Stadion. Nanne neemt drie spelers van Rabbits mee naar DSS, die hun opleiding hebben voltooid, namelijk werpers Max Ploegstra, Sven van de Sanden en Tim Halderman. De laatste is genomineerd voor Sporttalent van het Jaar voor het komende Topsport Kennemerland Gala.


...Peter Herkemij...
(© Foto: Rabbits)
Ab de Boer dit jaar de Assistent Coach van het Adspirantenteam van APPM Rabbits. Voor zijn komst naar de Rabbits was De Boer de Assistent Coach van Bernie Beckman bij MediaMonks RCH in 2009 toen de ploeg uitkwam in de Hoofdklasse, maar na afloop van dat seizoen degradeerde. In 2008 nam De Boer bij RCH de coaching over in de laatste maand van het (Hoofdklasse-)seizoen als opvolger van Robert Klaver. Voordat hij naar RCH kwam was Ab de Boer Hoofd Coach van Eerste Klasser Sparks Haarlem.

Baseball Academy Kennemerland maakte ook bekend dat Peter Herkemij in 2011 zal terugkeren als Hoofd Coach van de Adspiranten bij de Rabbits, dat toevoegde dat het nu op zoek gaan naar nieuwe assistent coaches voor de twee jeugdteams. In het verleden was Herkemij speler en coach van Kinheim-2.

(27 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.