Grand Slam * Stats & News
Updated: 31 oktober 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Dragons brengen Japan Series in balans
English
NAGOYA (Japan) - Chunichi Dragons versloeg Chiba Lotte Marines zondag met 12-1 in Game 2 van de Japan Series om de finale weer in balans te brengen, 1-1.

De Dragons sloegen al vroeg in de wedstrijd toe en scoorden 10 punten in de eerste drie innings. Lotte-starter Bill Murphy kreeg vier punten tegen in de eerste inning, waaronder één op een honkslag van veteraan Kazuhiro Wada (die 3-uit-4 sloeg) en een vrije loop met volle honken.


...Tony Blanco...
In de tweede inning voegden de Dragons drie punten toe met als hoogtepunt een 2-run double van Wada. In deze slagbeurt werd Murphy vervangen na 1 1/3 inning te hebben gegooid, waarin hij zeven punten en zes honkslagen moest toestaan en driemaal vier wijd gooide. In de derde inning volgden nog eens drie punten. Tony Blanco, die in zijn eerste twee slagbeurten drie slag had gekregen, droeg nu bij met een 2-run single. In de zesde inning sloeg Blanco een 2-run homerun. Het enige Lotte-punte werd gescoord in de vierde inning na een honkslag van Toshiaki Imae op starter Wei-Yin Lin, die vier honkslagen tegen kreeg in zes innings.

Voor de Marines was dit hun eerste nederlaag in negen Japan Series-wedstrijden. Na een nederlaag in de Japan Series van 1974 vs. de Dragons wonnen de Orions (zoals de ploeg toen heette) de volgende drie wedstrijden om de titel te pakken. In 2005 kwam de ploeg in vier wedstrijden tot een 'sweep' tegen de Hanshin Tigers, waarna men de huidige Series begon met een overwinning, voordat vandaag werd verloren.

(31 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.