Grand Slam * Stats & News
Updated: 2 september 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Roger Bernadina opgeroepen door Washington
English
WASHINGTON, D.C. (USA) - Roger Bernadina is weer terug in de Major League. De outfielder werd op 2 september opgeroepen van de Syracuse Chiefs, het Triple-A team van de Washington Nationals.

Op 29 juli werd de 27-jarige op Curaçao geboren Bernadina naar de Chiefs gestuurd om op het Major League-roster ruimte te maken voor de Taiwanese werper Chien-ming Wang, die terugkeerde na herstel van een blessure.

Drie dagen voor de start van het Major League-seizoen werd Bernadina ook naar de Chiefs gestuurd, maar hij werd op 7 mei weer opgeroepen. Sindsdien speelde hij in 71 wedstrijden voor de Nationals, bijna altijd al de midvelder, en sloeg .247 (66-uit-267), scoorde 35 punten, sloeg vijf homeruns en kreeg 20 binnengeslagen punten op zijn naam. In totaal speelde Bernadina in 234 Major League-wedstrijden sinds hij in 2008 debuteerde.

Bernadina werd in juli naar AAA gestuurd, omdat de Major League-club ook nog over opties beschikte om hem weer te kunnen oproepen. Daarnaast wilden de Nationals een aantal ervaren bankspelers op het actieve roster houden. De Nationals staan onder leiding van Manager Davey Johnson, die in 2003 en 2004 deel uitmaakte van de coachingstaf van het Nederlands Honkbal Team als de Assistent Manager van Robert Eenhoorn.

(2 september)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.