Grand Slam * Stats & News
Updated: 3 september 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Euro Stars brengt reeks vs. ADO in balans
English
CAPELLE a/d IJSSEL - Euro Stars won zaterdag met 7-6 in 10 innings vs. ADO om hun best-of-five Promotie/Degradatie Play-Off in evenwicht te brengen. Game 3 wordt zondag in Den Haag gespeeld.

Euro Stars stond met 3-0 voor na vijf innings, met 5-2 na zes innings en met 6-4 toen de negende inning begon, maar toen scoorde ADO tweemaal met twee uit om een verlenging af te dwingen. Maar Euro Stars won daarna in de tiende inning via een walk-off homerun van veteraan Jeffrey Sprott.

In de eerste inning scoorde Euro Stars tweemaal en voegde een punt toe na een geraakt werper met volle honken in de tweede slagbeurt om een vroege voorsprong te nemen. ADO werd in de eerste vijf innings op slechts één honkslag gehouden door Brendan Schoemaker (een honkslag van Gino Henson in de vierde), maar scoorde toen tweemaal in de zesde slagbeurt. Met twee uit raakte Schoemaker Greg Hassell en Gino Henson met een worp en die scoorden beiden toen Gyenuar Lopez een driehonkslag sloeg.

Euro Stars pakte beide punten terug in hun zesd beurt na geraakt werper met volle honken en een opofferingsslag. ADO voegde weer twee runs toe in de zevende inning na een tweehonkslag van Remco Seitzinger, maar in de achtste scoorde Euro Stars weer om de stand op 6-4 te brengen. In de negende kwam ADO vervolgens langszij na een grounder en een honkslag.

Maar nadat ADO twee lopers had achtergelaten in de eerste helft van de 10e inning won Euro Stars het duel in hun tiende beurt toen de 36-jarige veteraan Jeffrey Sprott opende met een homerun tegen zijn oude ploeg (hij speelde voor ADO in 1998).

(3 september)

Standen & Programma's


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.