Grand Slam * Stats & News
Updated: 4 september 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Tweede optreden Van den Hurk
English

...Adam Jones, Rick van den Hurk, Jeremy Guthrie...
...tijdens de European Baseball Tour vorig jaar...
(© Foto's: www.reni-foto.nl)
ST. PETERSBURG, Florida (USA) - De Nederlandse rechtshander Rick van den Hurk heeft zijn tweede optreden gemaakt voor de Baltimore Orioles sinds hij werd opgeroepen op 1 september. Op zondagavond gooide Van den Hurk 2 1/3 inning in relief toen hij starter Jeremy Guthrie opvolgde in de zesde inning tegen de Tampa Bay Rays. Guthrie kreeg zeven hits en zeven runs tegen en kreeg zijn 17e nederlaag van het seizoen op zijn naam.

In de eerste vier innings had Tampa Bay een 7-0 voorsprong genomen op Guthrie, waarna Baltimore het eerste punt scoorde in de vijfde slagbeurt toen Adam Jones homerde. In de zesde nam Van den Hurk het werpen over en kreeg een 2-out homerun tegen van Matt Joyce.

In de zevende zorgde Van den Hurk voor drie opeenvolgende nullen. Hij gooide hierna vier wijd op Johnny Damon met één uit in de achtste en kreeg lopers op het tweede en derde honk toen volgende slagman Evan Longoria het honk bereikte na een fout. Hierna werd Van den Hurk vervangen door Zach Phillips en die sloot het duel af dat door Tampa Bay met 8-1 werd gewonnen.

In november vorig jaar namen Guthrie en Jones samen met Van den Hurk deel aan de succesvolle eerste European Baseball Tour in Nederlands en België.

(4 september)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.