Grand Slam * Stats & News
Updated: 10 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


On-line stemming Honkbal All Star Game van start
English
UTRECHT - Voor aanvang van de wedstrijd tussen UVV en Vaessen Pioniers op zondag activeerden Hoofd Coaches Royce Holder (UVV) en Robert Klaver (Pioniers) de on-line stemprocedure voor de komende All Star Game, die zal worden gespeeld op het complex van UVV op 19 juni.

Op de website van de 2e All Star Game kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete spelers op de verschillende posities. De stemprocedure wordt op 5 juni afgesloten.

Net als vorig jaar staan Team North en Team South tegenover elkaar. Team North wordt samengesteld uit spelers van L&D Amsterdam Pirates, Vaessen Pioniers, Corendon Kinheim en Mr. Cocker HCAW. Team South wordt gevormd door spelers van ADO, DOOR Neptunus, Sparta-Feyenoord en UVV. Team North staat onder leiding van Hoofd Coach Eelco Jansen (Kinheim), terwijl Team South wordt gecoached door Jan Collins (Neptunus).

Vorig jaar werd de eerste Nederlandse All Star Game gespeeld op het veld van ADO in Den Haag. Team South won de inaugurele editie met 7-4. Team South stond toen onder leiding van Steve Janssen, die in 2010 de Hoofd Coach was van DOOR Neptunus, terwijl Eelco Jansen ook de Hoofd Coach was Team North in de eerste editie. In de eerste All Star Game maakte Pioniers deel uit van Team South, terwijl spelers van Almere Magpies verkiesbaar waren voor Team North. Maar na het seizoen trok Almere zich terug uit de Hoofdklasse en nam UVV hun plaats in. En Utrecht, de thuishaven van UVV, ligt zuidelijker dan Hoofddorp, de plaats van herkomst van Pioniers. En daarom komen de spelers van UVV uit voor Team South, terwijl Pioniers verschoof naar Team North.


...UVV's Hoofd Coach Royce Holder (midden) en...
...Pioniers' Hoofd Coach Robert Klaver (rechts) activeren...
...de on-line stemming voor de All Star Game van dit jaar...
...De laptop wordt vastgehouden door UVV's Teambegeleider Miguel Bos...
(© Foto: Marco Stoovelaar)

(8 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.