Grand Slam * Stats & News
Updated: 9 februari 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Nieuwe Venezolaanse speler voor HCAW
English
BUSSUM - Antonio José Granadillo is de nieuwe (en derde) Venezolaanse speler dit seizoen voor Mr. Cocker HCAW. Granadillo voegt zich bij Dirimo Enrique Chavez en Roger Luque, die beiden terugkeren naar Bussum na hun debuut in de Hoofdklasse vorig seizoen. Net als Chavez en Luque maakt ook Granadillo deel uit van de nationale ploeg van Venezuela. De drie zullen begin april in Bussum arriveren.

De 26-jarige Granadillo kan op verschillende infield-posities worden ingezet (voornamelijk op het tweede en derde honk) en is de vervanger van Wuillians Martin Antonio Vasquez Colmenarez. De outfielder komt dit seizoen uit voor T&A San Marino in de Italiaanse competitie. Vorig jaar was Vasquez HCAW's beste slagman met een slaggemiddelde van .376 en voerde de ploeg ook aan met 28 RBI's en negen doubles, terwijl hij tweede was met 23 gescoorde punten en 44 honkslagen.

Granadillo speelde in het verleden professioneel, nadat hij in 2001 een contract had getekend bij de St. Louis Cardinals. Sinds 2004 speelde hij in de organisatie van de Boston Red Sox. Nadat er een einde aan zijn profloopbaan kwam na het seizoen 2008 speelde Granadillo in 2010 in de Spaanse competitie voor San Inazio, waar hij vorig jaar beste slagman werd in de hoogste afdeling.

Als speler in de organisatie van de Red Sox bereikte Granadillo het Triple-A niveau in 2008 toen hij in één wedstrijd speelde voor de Pawtucket Red Sox. In 2007 en 2008 speelde hij voor de Portland Sea Dogs, het Double-A team van de Red Sox.

(9 februari)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.