Grand Slam * Stats & News
Updated: 11 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Startende werpers komende 3-game series
English
HOOFDDORP / UTRECHT / ROTTERDAM / BUSSUM / THE HAGUE / AMSTERDAM / HAARLEM - Donderdagavond gaat de volgende 3-game series van start en wordt voortgezet op zaterdag en zondag. Voor het eerst dit seizoen zouden er mogelijk wat regen-onderbrekingen kunnen plaatsvinden, want er wordt komend weekeinde 50 tot 75% neerslag verwacht op sommige plaatsen in het land.

Na afloop van de trainingen van dinsdag maakte zes van de acht Hoofd Coaches hun rotaties bekend voor de komende 3-game series. De bevestigingen van de resterende twee rotaties worden woensdag verwacht.

Hieronder de starters voor de komende series, maar uiteraard kunnen die op een wedstrijddag altijd nog wijzigen.

Stand & ProgrammaVaessen Pioniers vs. ADO
Hoofd Coach Robert Klaver van Vaessen Pioniers (7-5) gebruikt dezelfde rotatie die hij ook inzette in de voorgaande vier weken. Afgelopen weekeinde maakte Mervin Gario (die was geblesseerd) zijn comeback in de line-up, maar werd alleen nog als designated hitter gebruikt. Komend weekeinde is ook outfielder Mark-Jan Moorman weer inzetbaar, nadat hij terugkeerde van zijn studie in de USA. Afgelopen weekeinde boekte Pioniers een sweep in drie wedstrijden tegen UVV.

Aldric Dunlop, de Hoofd Coach van ADO (1-11), stelde dezelfde rotatie samen als hij afgelopen weekeinde van plan was te gebruiken. Echter, vanwege ziekte, moest hij wat schuiven met werpers van de ene naar de andere dag. Afgelopen weekeinde liep ADO tegen drie nederlagen aan tegen Corendon Kinheim.

Startende Werpers
LHP Conrad Orman (1-2)
RHP Eddie Aucoin (3-1)
RHP Lars Huijer (1-0)
Game 1
Game 2
Game 3
LHP Nick Martin (0-4)
LHP Jurandy Girigori (1-4)
RHP Quincy Lambertina (0-0)UVV vs. DOOR Neptunus
Royce Holder, de Hoofd Coach van UVV (6-6), maakte alleen de starters voor Game 1 en 2 bekend en moet nog een beslissing neme wie Game 3 op zondag zal beginnen. Tot nu toe was LHP Martijn Riphagen de starter in Game 3. Afgelopen weekeinde werd UVV 'gesweept' in drie wedstrijden door Vaessen Pioniers.

Jan Collins, de Hoofd Coach van DOOR Neptunus (11-4), maakte een wijziginging in zijn rotatie voor de komende series. De starters voor de eerste twee wedstrijden wijzigden niet, maar hij begint weer met RHP Tim Roodenburg als Game 3 starter. Dat betekent dat linkshander Craig Anderson, die afgelopen zondag Game 3 begon, weer als reliever wordt gebruikt in de komende series. Afgelopen weekeinde kwam Neptunus tot een 3-game sweep tegen Sparta-Feyenoord.

Startende Werpers
RHP Orlando Yntema (2-2)
RHP Jurjen van Zijl (2-2)
to be decided
Game 1
Game 2
Game 3
LHP Diegomar Markwell (3-1)
RHP Kevin Heijstek (3-1)
RHP Tim Roodenburg (0-0)Sparta-Feyenoord vs. L&D Amsterdam Pirates
Hoofd Coach Charles Urbanus van koploper L&D Amsterdam Pirates (13-2) hield de rotatie intact voor de komende series en dat betekent dat hij met dezelfde drie starters begint als in de voorgaande vijf weken. Afgelopen weekeinde boekte Amsterdam een sweep in drie wedstrijden tegen Mr. Cocker HCAW.

Pitching Coach Leo Voogd moest dinsdag zijn starters nog bevestigen voor de komende series, maar de verwachting is dat Sparta-Feyenoord (3-9) met dezelfde rotatie zal aantreden als afgelopen weekeinde toen het in drie wedstrijden werd 'gesweept' door DOOR Neptunus. Woensdag bevestigde Voogd dat inderdaad dezelfde drie starters worden ingezet, maar in een andere volgorde, want de Game 2 en 3 starters zijn omgedraaid.

Startende Werpers
RHP Ruderly Manuel (1-1)
RHP Bobby Carrington (0-3)
LHP Gregory Gustina (1-3)
Game 1
Game 2
Game 3
RHP Rob Cordemans (3-1)
RHP Jos de Jong (3-0)
RHP Ben Grover (3-0)Mr. Cocker HCAW vs. Corendon Kinheim
Bill Froberg, de Hoofd Coach van Mr. Cocker HCAW (1-11) gebruikt dezelfde starters voor Game 2 en 3 als afgelopen weekeinde, maar wees een andere Game 1 starter aan. RHP Dennis Burgersdijk zal de starter zijn in de opener op donderdag, net als twee weken geleden. Afgelopen week begon Froberg met rookie linkshander Robin Schel in de opener. HCAW liep toen tegen een sweep aan tegen L&D Amsterdam Pirates.

Eelco Jansen, de Hoofd Coach van Corendon Kinheim (9-3), moest zijn starters ook nog bevestigen, maar de verwachting is dat hij met hetzelfde trio begint als in de voorgaande series. Op woensdag bevestigde Jansen dat inderdaad. Afgelopen weekeinde kwam Kinheim tot een sweep tegen ADO in drie wedstrijden.

Startende Werpers
RHP Dennis Burgersdijk (0-1)
RHP Kevin Miner (1-3)
LHP Moises Melendez (0-1)
Game 1
Game 2
Game 3
RHP David Bergman (3-0)
RHP Duko Jansen (2-0)
LHP Nick Veltkamp (2-1)

(10 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.