Grand Slam * Stats & News
Updated: 14 maart 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Greg Halman naar Triple-A
English

...Greg Halman...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
PEORIA, Arizona (USA) - Outfielder Greg Halman is per 14 maart ingedeeld bij de Tacoma Rainiers, het Triple-A team van de Seattle Mariners. De Mariners hebben wel de optie hem op elk moment weer toe te kunnen voegen aan het Major League-team.

Vorig seizoen speelde Halman ook voor de Rainiers en kwam toen uit in 112 wedstrijden. Hij sloot het seizoen af met een slaggemiddelde van .243, liet 103 honkslagen noteren, waaronder 33 homeruns, scoorde 82 punten en had 80 binnengeslagen punten.

Na afloop van het seizoen van de Rainers werd Halman opgeroepen naar de Mariners en maakte op 23 september zijn Major League-debuut. In negen big league-wedstrijden sloeg Halman vier honkslagen, waaronder één tweehonkslag.

Voor aanvang van dit seizoen maakte Halman deel uit van het 40-man roster van de Mariners tijdens de Spring Training en kwam uit in 12 wedstrijden. Hij sloeg .235 (4-uit-17), scoorde eenmaal, sloeg een homerun en had drie RBI's, maar kreeg ook negenmaal drie slag, terwijl hij één vrije loop kreeg.

2011 is Halman's zevende profseizoen in de organisatie van de Mariners.

(14 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.