Grand Slam * Stats & News
Updated: 15 april 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Data Haarlemse Honkbal Week bekend
English
HAARLEM - De 26ste editie van de tweejaarlijkse Haarlemse Honkbal Week zal worden gehouden van 13 tot en met 21 juli 2012. De bekendmaking van de speeldata volgt precies negen maanden na afloop van de succesvolle 25ste jubileum-editie van de Honkbal Week, die vorig jaar plaatsvond.

Frits Mulder, voorzitter van het organisatie-comitť: ,,De zomer van 2012 zal weer een overvol sportjaar gaan worden. Met het oog op diverse facetten binnen onze organisatie hebben wij er voor gekozen om de 26ste editie van de Haarlemse Honkbal Week in de tweede week van juli te laten aanvangen. Wij denken dat dit voor zowel de vrijwilligers, de honkballiefhebbers, de TV-kijker als mede sponsoren die graag relaties willen uitnodigen, de meest geschikte periode is die we konden kiezen''.

Mulder gaat verder: ,,We zijn volop bezig ons commerciŽle plan uit te rollen en contacten te leggen met mogelijke deelnemende teams''. Mulder heeft de afgelopen weken ook uitvoerig gesproken met Robert Eenhoorn, de technisch directeur van de KNBSB, met betrekking tot de wensen van het Nederlands Teams om het toernooi op het gebied van deelnemers en datum zo goed mogelijk te plannen.

(15 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.