Grand Slam * Stats & News
Updated: 18 juni 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Amsterdam Pirates ontmoet San Marino in Final Four
English
LAUSANNE (Zwitserland) - De Technische Commissie van de Euopese Honkbal Confederatie (CEB) heeft het speelschema bevestigd voor de European Cup Final Four, die op 21 en 22 september zal plaatsvinden in Brno (TsjechiŽ). In dit programma ontmoeten de winnaars van de twee onlangs gehouden kwalificatoernooien de ploegen die op de tweede plaats eindigden.

Dit betekent dat L&D Amsterdam Pirates het moet opnemen tegen T&A San Marino (San Marino) op woensdag 21 september in het eerste duel van het twee dagen durende evenement. De wedstrijd begint om 13:00 uur. Later op de dag, aanvang 18:00 uur, spelen de Italiaanse ploegen UGF Fortitudo Bologna en ASD Parma tegen elkaar.

Op donderdag 22 september ontmoeten de twee verliezers elkaar vervolgens om 13:00 uur, waarna de twee winnaars vanaf 18:00 uur de finale zullen spelen.

De aanvangstijden van deze wedstrijden kunnen nog wijzigen vanwege registratie door de Tsjechische televisie.

Op 4 juni plaatste Amsterdam Pirates zich voor de Final Four door viermaal op rij te winnen op het toernooi dat zijzelf op het thuisveld in Amsterdam organiseerden. Amsterdam verloor daarna de volgende dag vs. Bologna en eindigde daardoor op de tweede plaats. In het toernooi in Parma (ItaliŽ) eindigde San Marino op de eerste plaats, gevolgd door Parma. DOOR Neptunus werd op dat toernooi uitgeschakeld voor de Final Four.

(18 juni)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.