Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 maart 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Extra duel Neptunus, Sparta-Feyenoord op Hawks-toernooi
English
DORDRECHT - Het wedstrijdschema voor het komende toernooi van Mampaey The Hawks dit weekeinde in Dordrecht is gewijzigd vanwege het terugtrekken van Hoboken Pioneers. De Belgische kampioen moet het doen zonder twee van hun werpers, want hun Amerikaanse werper keerde vanwege familieomstandigheden huiswaarts, terwijl een Belgische werper is uitgeschakeld na een enkelbreuk. Hierdoor heeft Hoboken simpelweg te weinig pitching om aan het toernooi deel te nemen.

Het wedstrijdschema werd dan ook aangepast. Landskampioen DOOR Neptunus en mede-Hoofdklasser Sparta-Feyenoord, en het organiserende Mampaey The Hawks spelen nu allen een extra wedstrijd en ontmoeten elkaar tweemaal. Dit betekent dat alle teams zowel zaterdag als zondag tweemaal in actie komen.

The Hawks, dat uitkomt in de Overgangsklasse en vorig seizoen verrassend de top-zes haalde in het eerste jaar op dit niveau, nam onlangs deel aan een toernooi in BelgiŽ. In Brasschaat won de ploeg met 6-1 vs. Homburg Hornets (Duitsland), maar verloor daarna van de Belgische ploegen Hoboken Pioneers (7-4), Namur Angels (9-4) en Royal Greys (11-5).

Een week eerder kwam The Hawks tot een 4-4 gelijkspel vs. Brasschaat Braves.

Voor dit seizoen voegde The Hawks drie spelers aan de ploeg toe die vorig seizoen uitkwamen voor Sparta-Feyenoord, namelijk pitchers Ronald de Bont en Berry van Donselaar en outfielder Shurendell Borgschot.

(22 maart)

Programma & Oefenstand


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.