Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 april 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Vasquez homert opnieuw in SMR-verlies
English
GROSSETO (Italië) - Vrijdagavond homerde Wuillians Martin Vasquez opnieuw voor T&A San Marino (zijn derde in vijf wedstrijden), maar hij een 'come-from-behind' 6-5 nederlaag vs. Montepaschi Grosseto niet voorkomen.

In de eerste inning, met twee uit, sloegen Carlos Duran en Wuilliams Vasquez back-to-back homeruns op Grosseto-starter Chris Cooper om San Marino een snelle voorsprong te geven. Grosseto pakte een punt terug in de derde slagbeurt, maar hierna voegde San Marino een punt toe in de vierde inning na een RBI-single van de Cubaan, maar tegenwoordig Italiaan, Laidel Chapelli. San Marino verhoogde de stand naar 5-1 in de vijfde inning toen Anthony Granato opende met een homerun en Jairo Ramos Gizzi een opofferingsslag sloeg.

Echter, in de tweede helft van de vijfde inning reageerde Grosseto met drie runs, die werden gescoord met twee uit. Twee van de punten waren onverdiende, want de Sammarinese verdediging maakte ook een fout, maar Grosseto liet de honken ook vol achter. In de zesde inning kwam Grosseto langszij en ook dat was een onverdiend punt.

San Marino was niet in staat te scoren in de laatste vier innings, terwijl Grosseto het duel in eigen voordeel omdraaide. Nadat San Marino twee lopers had achtergelaten in de 1e9 (Vasquez had opzettelijk vier wijd gekregen) sloeg Grosseto toe in hun negende beurt. De thuisploeg kreeg de honken vol met één uit, waarna San Marino-reliever Peter Avvento een walk-off single tegen kreeg van Alessandro Vaglio die Grosseto een 6-5 zege opleverde en resulteerde in de eerste nederlaag van het seizoen voor San Marino.

Verder op vrijdagavond won Cariparma Parma met 4-1 vs. Telemarket Rimini om hun tweede zege in twee dagen te boeken. Unipol Bologna shutout Novara Baseball United met 5-0 en Danese Caffè Nettuno registreerde de eerste zege van het seizoen via een 7-0 shutout-winst vs. North East Knights Godo.

De reeksen worden zaterdag voortgezet met enkele wedstrijden in Grosseto en Rimini en double-headers in Bologna en Nettuno.

(22 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.