Grand Slam * Stats & News
Updated: 22 juni 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Van den Hurk wint vijfde wedstrijd
English
SCRANTON/WILKES-BARRE, Pennsylvania (USA) - Dinsdagavond won Rick van den Hurk zijn vijfde wedstrijd van het seizoen, want de Norfolk Tides wonnen met 5-3 vs. de Scranton/Wilkes-Barre Yankees.

Norfolk nam een 1-0 voorsprong in de eerste inning toen een punt werd gescoord na een wilde worp, maar de Yankees kwamen langszij in de tweede slagbeurt via een one-out homerun van Brandon Laird.

De Tides hernamen de leiding in de derde inning en voegden drie runs toe in de zesde na een opofferingsslag van Nick Green en een 2-run single van John Hester. Met een 5-1 voorsprong keerde Van den Hurk weer terug op de heuvel in de tweede helft van de zesde inning en kreeg toen twee runs tegen. Na een lead-off single, leidden twee fouten tot honklopers op het eerste en tweede honk. De honken kwamen daarna vol te staan toen de volgende slagman werd geraakt door een worp, gevolgd door een 2-run single van Brandlon Laird. Maar de inning eindigde hierna toen er een dubbelspel volgde.

Beide teams scoorden daarna niet meer in de volgende drie slagbeurten. Van den Hurk gooide zes innings, had twee strikeouts en kreeg vijf hits, maar verhoogde zijn 'record' ook naar 5-7.

(22 juni)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.