Grand Slam * Stats & News
Updated: 28 maart 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Laatste optreden Carrington in Spanje?
English
VALENCIA (Spanje) - Afgelopen zondag speelde Bobby Carrington in beide wedstrijden van de double-header van de Valencia Astros tegen de Marlins Puerto Cruz. De Astros wonnen de opener met 8-1, waarna de Marlins de volgende wedstrijd wonnen met 14-9.

Voor Carrington waren dit (als het goed is) zijn laatste wedstrijd voor de ploeg uit Valencia, want hij wordt aanstaande vrijdag 1 april in Rotterdam verwacht om zich bij het team van Sparta-Feyenoord te voegen. 's Avonds spelen de Rotterdammers tegen ADO in de opener van de 13e editie van het Hudson John Toernooi.

Afgelopen zondag gooide Carrington de laatste twee innings in de 8-1 overwinning van de Astros vs. de Marlins en schakelde alle zes slagmensen die hij tegenover zich kreeg op rij uit. Trevor Caughey startte voor de Astros, gooide zeven innings en had acht strikeouts.

In de tweede wedstrijd werd Carrington ingezet als pinch-hitter in de zesde inning waarin de Astros vijf punten scoorden. Carrington droeg in deze slagbeurt bij met een RBI-single. Toen de inning begon keken de Astros tegen een 9-1 achterstand aan. Nadat de Astros de achterstand hadden verkleind tot 9-6 scoorden de Marlins nog eens vijf punten in de achtste, waarna de Astros er nog drie wisten te scoren in de negende inning.

(28 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.