Grand Slam * Stats & News
Updated: 29 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Neptunus pakt 1e plaats op bizarre zaterdag
English
DEN HAAG / HOOFDDORP / HAARLEM / BUSSUM - DOOR Neptunus heeft op een bizarre zaterdag de eerste plaats overgenomen! In totaal werden er in de vier wedstrijden 59 punten gescoord, werden er 87 honkslagen genoteerd, wonnen twee ploegen die werden 'outhit', werd een duel beslist in een tie-break, hadden twee ploegen monster-innings en scoorden samen 22 punten in de achtste inning om hun duel om te draaien en te winnen!

DOOR Neptunus werd de nieuwe koploper door ADO een ruime 16-0 shutout-nederlaag toe te dienen op 16 honkslagen. Neptunus had een 7-run rally in de vierde inning vs. ADO, dat nu op eigen veld op 0-10 staat.

Sparta-Feyenoord stond met 2-0 en 3-2 voor vs. Mr. Cocker HCAW, dat tweemaal langszij kwam en een verlenging afdwong. In de elfde scoorde Sparta-Feyenoord tweemaal om met 5-3 te winnen en bezorgde Bobby Carrington (die het hele duel gooide) zijn eerste winst van het seizoen.

De line scores van de wedstrijden in Haarlem en Hoofddorp hebben veel overeenkomsten voor de twee thuisploegen. Corendon Kinheim en Vaessen Pioniers keken beide in de 2e8 tegen een achstertand aan, maar begonnen toen aan een grote rally om te winnen, hoewel beide werden 'outhit' door hun tegenstanders. In Haarlem stond Kinheim met 7-0 achter vs. UVV toen het 13 punten scoorde op zeven hits en drie fouten in de achtste om met 13-7 te winnen. In Hoofddorp keek Pioniers tegen een 5-1 achterstand aan vs. L&D Amsterdam Pirates en kwam toen tot een rally van negen punten in hun achtste beurt om met 10-5 te winnen.

(later meer)

Line Scores, Box Scores & Play-by-Plays
Stand & Programma

(28 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.