Grand Slam * Stats & News
Updated: 10 juni 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal Heren
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Oranje neemt deel aan Zeister Slot Toernooi
English
ZEIST - Het Nederlands Heren Softbal Team neemt dit weekeinde deel aan de 28ste editie van het jaarlijkse Zeister Slot Toernooi in Zeist. Naast Oranje zijn de andere deelnemers TsjechiŽ Under 19, Denemarken B, Nationale Ploeg Duitsland, Lakenheath (Groot-BrittanniŽ), Meteors London (Groot-BrittanniŽ) en gastheer Phoenix. Duitsland neemt voor het eerst deel aan het evenement.

Op zaterdag beginnen de eerste wedstrijden om 9 uur 's morgens. Oranje speelt het eerste duel om 11 uur tegen Lakenheath en ontmoet Duitsland om 13:00 uur. De ploeg sluit de dag af tegen het Tsjechische team om 19:00 uur.

Op zondag speelt Nederland opnieuw driemaal en ontmoet dan Phoenix, Denemarken en Meteors. Maandag worden finalewedstrijden gespeeld.

De wedstrijd tussen de nationale ploegen van Nederland en Duitsland op zaterdag is de eerste in de geschiedenis tussen beide landen. Afgelopen week speelde Nederland de eerste twee wedstrijden ooit tegen IndonesiŽ, dat zich voorbereidde op de ISF World Cup in Praag (TsjechiŽ). In Amstelveen won Nederland het eerste duel op dinsdag 31 mei met 11-0, maar liep daarna tegen een 4-0 shutout-verlies aan in het volgende duel op zondag 5 juni.

Het Nederlands team eindigde op de laatste twee toernooien in Zeist beide keren op de vierde plaats. De nationale teams van TsjechiŽ (2010) en Denemarken (2009) waren toen toernooiwinnaar.

(10 juni)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.