Grand Slam * Stats & News
Updated: 13 december 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Grand Slam * Stats & News begint 14e seizoen
English
AMSTERDAM - Eind november sloot Grand Slam * Stats & News het dertiende seizoen op het Internet af en begon aan het veertiende met het leveren van al het nieuws, feitjes en statistieken van het Nederlandse honkbal en softbal (maar ook vanuit de hele wereld) van zowel de reguliere competities als over de nationale ploegen in zowel Nederlands als Engels.

Het dertiende jaar werd opnieuw afgesloten met een aantal bezoekrecords voor dagen, weken en maanden het dertiende record-jaar op rij. Nieuwe records waren er ook voor meeste opeenvolgende dagen met 1000 of meer bezoekers en voor meeste dagen op rij met 2000 of meer bezoekers! In het komende jaar kan weer een nieuwe magische mijlpaal worden bereikt, want de grens van 1.500.000 komt in zicht!

In november 1997 werd deze site gecreëerd en werd de eerste Nederlandse honkbal- en softbalsite en in de daaropvolgende maand werden de eerste artikelen gepubliceerd. Aanvankelijk gebeurde dat alleen in het Engels om de site ook toegankelijk te maken voor buitenlandse bezoekers. Maar vanaf 2000 zijn alle artikelen op Grand Slam * Stats & News zowel in het Nederlands als het Engels te lezen.

Grand Slam * Stats & News is nog altijd de enige site die het honkbal- en softbalnieuws op één site combineert en dat doet in zowel het Nederlands als het Engels, waardoor de site toegankelijk en interessant is voor iedereen, niet alleen voor Nederlandse bezoekers, maar zeker ook daarbuiten.

De Webmaster bedankt opnieuw iedereen voor het bezoeken van deze site, hoopt dat u vond wat u zocht en ook natuurlijk dat u regelmatig zult terugkeren in een nieuw en enerverend honkbal- en softbalseizoen in 2011. Maar komt ook deze wintermaanden maar gewoon langs, want er is altijd genoeg (internationaal) honkbal- en softbalnieuws te melden. Dus: tot binnenkort!

(13 december)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.