Grand Slam * Stats & News
Updated: 23 november 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Catcher Kate Gentile keert terug bij Iber Lengua Terrasvogels
English
SANTPOORT - Catcher Kate Gentile keert volgend seizoen weer terug in een Terrasvogels-pak, zo heeft de club bevestigd. Dit jaar speelde ze in haar eerste seizoen voor de Santpoortse vereniging.


...Kate Gentile...
(© Foto: Marco Stoovelaar)
In haar eerste seizoen in de Hoofdklasse speelde Kate in 30 wedstrijden en sloeg .349 (29-uit-83), waarmee ze de tweede beste slagvrouw van het team was. Onder haar 29 honkslagen waren vier tweehonkslagen, drie driehonkslagen en ťťn homerun (de enige van het team). Met haar doubles en triples deelde ze de eerste plaats in het team. Kate scoorde 16 punten en had 18 binnengeslagen punten, sloeg .429 met loopsters in scoringspositie en had het hoogste slugginggemiddelde van de ploeg met .506.

Voordat ze dit jaar voor Terrasvogels uitkwam speelde Kate Gentile zes seizoenen (2004-2009) in de Italiaanse softbalcompetitie voor Nuoro. In die jaren maakte ze ook deel uit van de nationale ploeg van ItaliŽ, waarin ze in 62 officiŽle interlandwedstrijden speelde en met wie ze de Europese titel veroverde in 2005 en 2007. Kate Gentile speelde ook in de Italiaanse ploeg tijdens het Europees Kampioenschap van 2009 in Valencia (Spanje) toen het Nederlands Team de titel heroverde. Kate nam ook deel aan het Wereldkampioenschap van 2006 in Peking (China).

Voordat ze naar ItaliŽ ging speelde Kate voor de Indiana State University Sycamores en Penn State University Nittany Lions.

Momenteel is ze een Assistent Coach van de Pioneers, het softbalteam van California State University East Bay.

(23 november)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.