Grand Slam * Stats & News
Updated: 7 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Alcmaria Victrix wint tweemaal vs. Centrals
English
HAARLEM / ALKMAAR - Alcmaria Victrix klom zaterdag naar een gedeelde tweede plaats door tweemaal te winnen vs. Centrals en passeerde deze ploeg op de ranglijst. Alcmaria won 1-0 en 3-0 in hun eerste thuiswedstrijden van het seizoen. Alcmaria won the opener in de achtste inning dankzij een opofferingsslag van NoŽmie Brandjes.

Iber Lengua Terrasvogels won tweemaal vs. Olympia Haarlem, 2-1 and 11-1, in hun eerste twee uitwedstrijden van het seizoen. In de opener 'outhitte' Terrasvogels Olympia met 8-2 en scoorde het winnende punt in de zesde inning na een fout. In Game 2 sloeg Terrasvogels 11 honkslagen, waaronder een homerun van Kate Gentile en driehonkslagen van Gentile, Eva de Bruin en rookie Lisa Waasdorp. Winnende werpster Mercedes Lovato gooide een one-hitter.

Sparks Haarlem won met 11-1 en 8-1 vs. Twins in twee wedstrijden die voortijdig werden afgesloten vanwege de mercy-regel en verlengde hun winning streak naar 10 wedstrijden. In de opener gooiden Kirsten Scheele en Dagmar Bloeming een combined No-Hitter voor Sparks Haarlem, dat tot 11 honkslagen kwam, waaronder vier van Julie Owen.

(later meer)

(7 mei)

Stand & Programma


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.