Grand Slam * Stats & News
Updated: 12 juni 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Grote rally in verlenging geeft Terrasvogels winst
English
ALKMAAR - Op zondag won Iber Lengua Terrasvogels tweemaal vs. Centrals, 14-6 en 4-0. De wedstrijden waren een inhaaldubbel, nadat de oorspronkelijke wedstrijden zaterdag waren afgelast.

In de opener was de stand 2-2 na zeven innings, maar daarna nam Terrasvogels een 3-2 voorsprong in de achtste. Maar even later kwam Centrals langszij om nog een extra inning af te dwingen. In de negende inning sloeg Terrasvogels toe en kwam tot een rally van elf punten op acht honkslagen en vier fouten om een comfortabele 14-3 voorsprong te nemen. Centrals wist nog driemaal te scoren, maar verloor met 14-6.

In Game Two won Terrasvogels met 4-0 op een 2-hitter van MariŽlle Vleugels. Terrasvogels opende de score in de derde inning op Jessica Pattersen, een speelster uit het tweede van Centrals, die vandaag in de Hoofdklasse debuteerde. Met ťťn uit sloeg Floor Roest een honkslag, bereikte het derde honk na een OSS van Eva de Bruin en scoorde op een stootslag-honkslag van Meike Witteveen.

Twee runs werden toegevoegd in de vierde slagbeurt. Solange Starrenburg en Kate Gentile zorgden met honkslagen voor loopsters op het tweede en derde honk en scoorden op opofferingsslagen van MariŽlle Vleugels en Floor Roest.

In de vijfde bracht Terrasvogels de stand op 4-0 toen Lotte Holvast een stootslag-honkslag sloeg met ťťn uit en scoorde op een grounder met volle honken van MariŽlle Vleugels.

Winnende werper MariŽlle Vleugels schakelde de eerste 10 slagvrouwen op rij uit, waaronder vier strikeouts, voordat ze een honkslag moest toestaan aan Eva Voortman. Met ťťn uit in de zevende kreeg ze haar tweede honkslag in het duel tegen, een infield-hit van pinch-hitter Daya Lucio, maar daarna sloot een dubbelspel het duel af.

(later meer)

(12 juni)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.