Grand Slam * Stats & News
Updated: 21 maart 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Sponsor voor Sparks Haarlem
English
HAARLEM - Landskampioen Sparks Haarlem is tot een overeenkomst gekomen met een nieuwe hoofdsponsor voor de komende drie seizoenen, zo heeft de club bevestigd.

Onlangs stelde Sparsk Haarlem dat de toekomst van het team mogelijk in (financiëel) gevaar komt na dit seizoen als er voor de komende jaren geen hoofdsponsor wordt gevonden. Dit zou in dat geval kunnen betekenen dat de ploeg een ondergeschikte rol zou gaan spelen en niet meer in de top van de Hoofklasse, zoals het nu al vele jaren doet. Vorig jaar veroverde Sparks Haarlem het landskampioenschap, maar ook de Europese Cup Winners Cup.

Makelaarskantoor Oolders Omaco stapte naar voren om de ploeg de komende drie jaar te ondersteunen, waardoor de stabiliteit voor deze periode is gered. In het komende seizoen, dat op 16 april van start gaat, speelt de ploeg als Oolders Omaco Sparks Haarlem.

Sparks Haarlem is één van de slechts twee teams in de Hoofdklasse met een hoofdsponsor, de andere is Iber Lengua Terrasvogels. De twee teams zijn de meest succesvolle in de Nederlandse softbalgeschiedenis en veroveren niet alleen kampioenstitels, maar ook Europa Cups. Dit jaar verscherpt Terrasvogels het eigen record door voor de 31ste keer deel te nemen aan een toernooi om een Europese beker.

(21 maart)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.