Grand Slam * Stats & News
Updated: 28 mei 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Tex Town Tigers deelt met Terrasvogels
English
OOSTERHOUT / ENSCHEDE / ALKMAAR - In de eerste wedstrijd in Enschede tussen Tex Town Tigers en Iber Lengua Terrasvogels debuteerden de Amerikaanse werpsters Jenna DeLong en Kate Vanderham. De eerste gooide het hele duel voor Tex Town Tigers en gooide negen innings, maar verloor met 3-2, terwijl de laatste in de zevende werd opgevolgd door Ginger de Weert. Met een 2-0 achterstand in de zevende inning kwam TTT langszij, maar Terrasvogels won door een punt te scoren in de negende na een stootslag van De Weert. In Game 2 won Tex Town Tigers met 4-1 en had Terrasvogels slechts vier honkslagen op winnende werpster Amber Krijgsman.

In Oosterhout won Twins tweemaal vs. Centrals, 7-4 en 6-3. Met deze nederlagen verlengde Centrals een losing streak naar acht wedstrijden.

In Alkmaar was de stand in de eerste wedstrijd tussen Alcmaria Victrix en Olympia Haarlem 1-1 in de tweede helft van de eerste inning toen het werd onderbroken vanwege hevige regen. Hoewel de weersberichten aangaven dat er een droge periode in aantocht was bliezen de umpires het duel af en dat betekende dus ook dat Game 2 werd afgelast. De double-header is nu opnieuw vastgesteld voor zondag 19 juni.

(later meer)

Stand & Programma

(28 mei)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.