Grand Slam * Stats & News
Updated: 30 april 2011
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2011
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2011 by Marco Stoovelaar


Nieuwe coach leidt Tex Town Tigers naar eerste zege
English
SANTPOORT / ENSCHEDE / HAARLEM - Interim-Hoofd Coach Stanley Kock, die de coaching vrijdag overnam, leidde Tex Town Tigers zaterdag naar de eerste zege van het seizoen, nadat de eerste zeven wedstrijden waren verloren. Op eigen veld begon Tex Town Tigers de dag met een 5-2 nederlaag vs. Twins. Maar in Game 2 nam Tex Town Tigers een snelle 5-1 voorsprong, zag Twins hun achterstand verkleinen naar 5-4 en 8-7, maar wist de voorsprong te behouden en won met 9-7. Een homerun van Karin Tuk bezorgde TTT een 'insurance run' in de zesde.

Iber Lengua Terrasvogels won met 3-2 in Game 1 vs. Alcmaria Victrix, maar liep daarna tegen een 2-0 shutout aan en werd op twee honkslagen gehouden in Game 2.

Sparks Haarlem kwam tot twee shutouts tegen Olympia Haarlem, 7-0 en 5-0. In Game 2 was het duel vijf innings puntloos, maar toen kwam de thuisploeg tot een rally van vijf punten in de zesde met als hoogtepunt een 3-run homerun van Julie Owen. Met de resultaten van vandaag heeft Sparks Haarlem nu vier shutouts geboekt in de laatste vijf wedstrijden.

(Later meer)

(30 april)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2011 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.