Grand Slam * Stats & News
Updated: 9 augustus 2010
Uitslagen & Statistieken
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2010
Grand Slam/Marco Stoovelaar

Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2010 by Marco Stoovelaar


Mariners vervangen Manager Wakamatsu
English
SEATTLE, Washington (USA) - De Seattle Marines hebben maandagochtend hun Manager Don Wakamatsu vervangen. Ook Bench Coach Ty Van Burkleo, Pitching Coach Rick Adair en Performance Coach Steve Hecht werden ontslagen. De Mariners hebben Daren Brown aangesteld als interim manager. Brown was de Manager van het Triple-A team in Tacoma.

In een persbericht stelt Mariners General Manager Jack Zduriencik dat ''deze veranderingen nu moesten plaatsvinden en zijn gemaakt in het voordeel van de Mariners. Don, Ty en Rick zijn allen goede honkbalmensen en ze hebben hun uiterste best gedaan. Maar we zijn waar we zijn. Ik had er niet langer vertrouwen in dat Don, Ty en Rick de juiste personen voor de lange termijn zijn voor onze organisatie. Nieuw leiderschap is nodig en dat was nodig op dit moment''.

Vorig seizoen debuteerde Wakamatsu als Major League-Manager en leidde de Mariners naar een 'record' van 85-77 en een derde plaats in de American League West. Momenteel staan de Mariners op 42-70 en blijft zowel de verdediging als de aanval onder de verwachtingen. Eerder dit seizoen werd Hitting Coach Alan Cockrell al ontslagen en stopte outfielder Ken Griffey, Jr..

Roger Hansen, de Minor League catching coordinator van de club, wordt de nieuwe Bench Coach en Carl Willis, de Minor League pitching coordinator, is de nieuwe Pitching Coach.

(9 augustus)


Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2010 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.