Grand Slam * Stats & News
Updated: 3 juli 2019
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2019
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Internationaal Honkbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2019 by Marco Stoovelaar
(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)

Xander Bogaerts toegevoegd aan All Star Game-roster
English

NEW YORK, New York (USA) - Korte stop Xander Bogaerts (Boston Red Sox) is toegevoegd aan het American League-roster voor de komende All Star Game, die aanstaande dinsdag (9 juli) in Cleveland wordt gespeeld. Ook toegevoegd werden tweede honkman Brandon Lowe (Tampa Bay Rays) en pitcher José Berrios (Minnesota Twins). De toevoegingen werden woensdagmiddag (3 juli) bekend gemaakt.

...Xander Bogaerts in actie voor het Nederlands Team...
...tijdens de World Baseball Classic 2017...
(© Foto: Henk Seppen)
De drie spelers zijn uitgekozen als vervangers van Tommy La Stella (Los Angeles Angels), Jake Odorizzi (Minnesota Twins) en Hunter Pence (Texas Rangers), die allen niet inzetbaar zijn vanwege blessures. Pence werd gekozen als startende designated hitter, maar heeft een lies-blessure, terwijl Odorizzi een blessure heeft aan zijn rechter middelvinger.

La Stella, die voor het eerst was gekozen voor een All Star Game, liep zijn blessure dinsdagavond op toen hij een foutbal op zijn rechterbeen sloeg in de zesde inning. Hij liep daarmee een breuk in zijn scheenbeen op en zal 8 tot 10 weken zijn uitgeschakeld. De blessure kwam in de eerste wedstrijd die het team van de Angels speelde na de tragische omstandigheden van maandag toen de 27-jarige werper Tyler Skaggs levenloos werd aangetroffen in zijn hotelkamer in Southlake (Texas). De ploeg was daar zondagavond gearriveerd voor een 4-game series tegen Texas Rangers, die maandagavond zou beginnen. De eerste wedstrijd van de reeks werd afgelast en is uitgesteld naar een latere datum. Skaggs startte op zaterdag voor de Angels tegen Oakland Athletics. Na afloop van de thuiswedstrijd op zondag vloog de ploeg naar Texas.

Dit is de tweede keer dat Bogaerts is geselecteerd om uit te komen in een All Star Game. In 2016 startte hij de All Star Game en sloeg toen 1-uit-2, wat een tweehonkslag was.

Op het moment voert Bogaerts de American League aan in tweehonkslagen (28), is zevende in honkslagen (95) en tweede in gescoorde punten (64). De op Aruba geboren infielder slaat .301 met 16 homeruns en 58 binnengeslagen punten en heeft een on-base percentage van .392.

Bogaerts is de enige Nederlandse speler die dit jaar in actie zal komen in de All Star Game.

(3 juli)
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2019 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.