Grand Slam * Stats & News
Updated: 16 maart 2019
Info, Uitslagen & Statistieken
Index Headlines
Honkbal Uitslagen & Stats
Softbal Dames Uitslagen & Stats
Softbal Heren Uitslagen & Stats
Copyright © 1997-2019
Grand Slam/Marco Stoovelaar


www.grand-slam.nl
Honkbal & Softbal
Headlines
Samenstelling & Copyright © 1997-2019 by Marco Stoovelaar

(Tekst: Marco Stoovelaar; Foto: Henk Seppen)

Zaterdag oefenwedstrijden afgelast
English

AMSTERDAM - Alle oefenwedstrijden waarbij Hoofdklasse-teams betrokken waren en voor zaterdag (16 maart) op het programma stonden, zijn afgelast. Overigens werden ook alle andere honkbal- en softbal-oefenwedstrijden afgelast vanwege de ongunstige weersomstandigheden.

Op vrijdag werd de double-header tussen Meerlease Pioniers en Silicon Storks, die gespeeld zou worden in Hoofddorp, reeds geschrapt vanwege hevige regen en de condities van het speelveld. Hetzelfde gebeurde met de ontmoeting tussen DSS en L&D Amsterdam Pirates, die in Haarlem op de agenda stond.

...Geen wedstrijden vandaag (opnieuw)...
(© Foto: Henk Seppen)
Op zaterdagochtend werden de laatste twee wedstrijden afgelast. In Amersfoort zou Quick Amersfoort HCAW ontvangen, terwijl Curaçao Neptunus zou afreizen naar Twins Oosterhout.

In Oosterhout werd ook de softbal double-header van Twins Oosterhout afgelast. De ploeg, die dit jaar in de hoogste afdeling terugkeert, zou spelen tegen Quick Amersfoort.

Vandaag was een zeer bewolkte dag met soms zware rukwinden en in de ochtend regen.

Voor zondag staan er drie wedstrijden op het programma met deelname van zes Hoofdklasse honkbalploegen. Echter, de voorspellingen zijn opnieuw niet echt gunstig. Voor de komende nacht is de verwachting dat een gebied met regen van west naar oost over het land trekt. Overdag kan de zon af en toe zichtbaar zijn, maar zijn er ook verspreid over de dag regenbuien, met kans op onweer. En het wordt een frisse middag met een gemiddelde temperatuur van slechts 7 graden.

(16 maart)

Complete Programma's Oefenseizoen, Reguliere Competitie en Meer
Voorlopige Rosters Hoofdklasse
Bedankt voor het bezoeken van deze site.
Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl
Copyright © 1997-2019 Marco Stoovelaar / Grand Slam * Stats & News.