Grand Slam
Softbal Verslagen Holland Series
2 oktober 2005
Compiled and Copyright © 1997-2005 by Marco Stoovelaar

Zondag 2 oktober
Sparks herneemt leiding. (2 oktober)


Sparks herneemt leiding
English
SANTPOORT - New York Pizza Sparks Haarlem won zondag met 3-1 vs. A4 Terrasvogels in Game Three van de Holland Series om een 2-1 voorsprong te nemen in de best-of-five series. Game Four wordt aanstaande zaterdag in Haarlem gespeeld.

Sparks nam een 1-0 voorsprong in de derde inning op Maaike Zijlstra, die ook verliezende werpster was in Game One afgelopen vrijdag. Ze gooide vier wijd op openingsslagvrouw Sabine Franssen, die opschoof na een OSS van Kim Kluijskens en vervolgens scoorde op een 2-out single van Marloes Fellinger.
In de zesde inning verhoogde Sparks de voorsprong naar 3-0. Met één uit sloegen Jolanda Kroesen en Mariska Greve een honkslag en scoorden beiden toen Noémi Boekel volgde met een 2-run triple.

Terrasvogels was dicht bij het openingspunt in de tweede inning toen Hannah Owings vier wijd kreeg en opschoof na een OSS en een grounder, maar een nieuwe groundout maakte een einde aan de slagbeurt.
In de zesde inning kwam Terrasvogels wel tot scoren. Maaike Zijlstra opende met een honkslag op starter Andrea Lindgren, die toen werd vervangen door Rebecca Soumeru, die twee complete wedstrijden had gegooid op vrijdag en zaterdag in Game One en Two en nu een save op haar naam kreeg. Na een vangbal kreeg Soumeru een honkslag tegen van Hannah Owings, die werd vervangen door pinch-runner Marije Bakker. Er volgde een nieuwe vangbal en Nathalie Gosewehr leek de derde nul in de inning te worden toen ze de bal naar het midveld sloeg, maar daar miste Jolanda Kroesen de bal en stelde Zijlstra in staat te scoren. Even later werd Bakker op thuis uitgeschakeld toen op een volgende worp probeerde te scoren, nadat de bal langs de catcher ging.
Line Score & Box Score Game Three Holland Series
(2 oktober)

Game One. (30 september)
Game Two. (1 oktober)
Game Four. (8 oktober)


Bedankt voor het bezoeken van deze site. Tot gauw!

Mail suggesties en vragen naar stoov@wxs.nl

Laatste Update: 2 oktober 2005
Copyright © 1997-2005 Marco Stoovelaar.